Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Προβληματισμός στον συνδυασμό του Χ. Μπάτση

Αδικαιολόγητα εκτός τόπου και χρόνου ο Χ. Μπάτσης

 

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση. Η παρουσία λιγοστού κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου την Παρασκευή , ο παλμός και γενικότερα το κλίμα δεν είχαν καμία σχέση με τον ενθουσιασμό και την παρουσία κόσμου  σε σχέση με το 2019.



Όχι μηχανάκι ,αλλά ολόκληρο  αυτοκίνητο περνούσε από την συγκέντρωση

Η χθεσινή συγκέντρωση δικαίωσε πανηγυρικά την έντονη φημολογία  που έφερε τον Χ. Μπάτση να δυσκολεύεται να κάνει συνδυασμό, και τελικά τον έκανε , αλλά μόνο για την τιμή των όπλων, για να μην μείνει στην ιστορία ο μοναδικός εν ενεργεία δήμαρχος  που δεν έκανε συνδυασμό. Είναι κατανοητό  και μέχρι έναν βαθμό ο εκάστοτε δήμαρχος να βρίσκεται σε δύσκολη θέση , γιατί υπάρχει η φυσιολογική φθορά από την άσκηση της εξουσίας.

 Οι διάφοροι μαθητευόμενοι μάγοι  της επικοινωνίας τον έβαλαν να κάνει ένα ακόμα αυτογκολ. Επιτέθηκε χωρίς λόγο σε συνυποψήφιο του , ότι είναι «ζαράκιας». Χωρίς να έχει το σθένος , ως πρώτος πολίτης που είναι να τον κατονομάσει και αν έχει δίκιο να προστατεύσει τους δημότες από τέτοια φαινόμενα.

Οι πιο έμπειροι πολιτικοί του συνδυασμού του καταλαβαίνουν καλά ότι κάτι τέτοια  μόνο  ζημία φέρουν στην όλη συλλογική προσπάθεια.

 Η απογοητευτική εικόνα στην συγκέντρωση  των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του αντί να τους συνετίσει και προβληματίσει , ενεργοποίησε μάλλον το σύνδρομο   της αποφυγής της πραγματικότητας , που δεν είναι άλλη  μόνο από την βέβαιη ήττα ,αλλά  και συντριβή.

Για μια ακόμα φορά δίνουν την εντύπωση  ότι  το όνομα του συνδυασμού  εδω  ζουμε , είναι εντελώς αντίθετο με την πραγματικότητα., όπως όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια.  Καθόλου μα καθόλου δεν  ζούνε εδώ. ΄Οταν μάλιστα δεν πήγαν και αρκετοί υποψήφιοι στα εγκαίνια γιατί....ντρέπονταν , δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις.

Υπάρχουν στον συνδυασμό του ακόμα λίγοι ρομαντικοί που πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Ο χρόνος είναι ελάχιστος και αυτοί που τον καθοδηγούν  συνεχίζουν  αμετανόητοι  το έργο τους ακολουθώντας και εφαρμόζοντας την ίδια τακτική που τον έχει φέρει στο χείλος της πολιτικής πανωλεθρίας. Από που να πρωτοφυλαχθεί ο άνθρωπος. Από τους φίλους ή από τους εχθρούς;

 

 

9 σχόλια:

  1. Αν δεις τα πρόσωπα των υποψηφίων θα δεις την απελπισία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός θα μιλήσει για τον Παρουτογλου;;;;
    Που κατέβηκε από τα βουνά στην κυριολεξία κ δεν ξέρει καν να μιλάει;;;;.
    Ο Νίκος είναι ένας διαβασμενος άνθρωπος που έχει αποδείξει
    εδώ κ χρόνια ότι αυτά που λέει προσπαθεί να τα υλοποίηση όσο
    το δυνατόν μπορεί...
    Ο συγκεκριμένος είναι μόνο λόγια,κ στην ουσία δεν πρόσφερε τπτ
    το σημαντικό στον δήμο μας....
    Τα αυτονόητα που έπρεπε να γίνουν,αυτός νομίζει ότι είναι έργα που έκανε αυτός καθόλη την διάρκεια της θητείας του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΤΣΗΣ θα λέτε και κλαίτε! Μέχρι το λαρύγγι θα φτάσει η τσαπου που θα φάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστή φυσιογνωμία μου φαίνεσαι. Για σκύψε λίγο να δω κάτι...

      Διαγραφή
    2. Μπάτση λέω και γελάω, αφου όλα δείχνουν οτι θα γινει φούντογλου....

      Διαγραφή
  4. Έτσι μπράβο Σαμανδη δώσε λίγο χρώμα στις εκλογές γιατί είναι πολύ βαρετές. Είσαι ο καλύτερος σε αυτό το είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την κατάντια του δήμου φταίει ο Παρουτογλου που βοήθησε τον Μπατση να βγει δήμαρχος την δεύτερη Κυριακή των προηγούμενων εκλογών, πήρε εμισθη θέση και έκατσε εκεί μέχρι ο νυν χορηγός του να πάρει τα λεφτά που του χρωστούσε ο δήμος και έπειτα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...να μην τα ξεχνάμε και αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτρο ποιο εκλογικό κέντρο έχει γίνει και χαρτοπαικτική λέσχη,;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΟΡΤΙΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)