Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Γυρνάν την πλάτη στον δήμαρχο Αλμωπίας

Ούτε καν σηκώνονται να χαιρετίσουν τον Δήμαρχο
 

 

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

. Η ιστορία στον Δήμο Αλμωπίας επαναλαμβάνεται  με ακρίβεια και  συνέπεια.

Ο χρονος για την δημοτική αρχή Αλμωπίας φτάνει στο τέλος της. Ο ...ατέλειωτος χρόνος του ξεκινήματος  της διοίκηση; Μπάτση δεν ήταν τελικά τόσο ατέλειωτος , όσο φυσικά  έγινε με τους προκατόχους του.

Παρά το αισιόδοξο ξεκίνημα για κάτι διαφορετικό  και στοιχειωδώς καινοτόμο που προσδοκούσε η μεγάλη πλειοψηφία που τον εξέλεξε (62% περίπου) , μάλλον απογοητεύτηκε  γρήγορα. Ίσως μείνει στην Ιστορία ως ο μόνος  δήμαρχος που δεν υπάρχει ούτε μια σφραγίδα- έργο, έστω και μικρό να  θυμίζει το πέρασμά του. Ίσως συνεργάτες του , άγνωστο για ποιον λόγο και τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσαν , δεν τον βοήθησαν  όσο αναμενότανε . Ούτε και τον προστάτευσαν  για να μην πλανώνται διάφορες σκιές.

Οι απ ευθείας αναθέσεις με ελάχιστες εκπτώσεις  κατά κόρον στα ίδια πρόσωπα , έδωσαν το δικαίωμα  στην αντιπολίτευση  να του αφήνει αιχμές ακόμα και για μη ηθικές συμπεριφορές.  Το κυριότερο και ουσιαστικότερο όμως είναι το γεγονός ότι με τις απ ευθείας αναθέσεις  των ελάχιστων



εκπτώσεων  ο Δήμος ζημιώθηκε με τεράστια ποσά.





Στο τέλος κάθονται  και τα λένε μεταξύ τους, αφού δεν τους ακούει κανείς , με ποτό  και τσιγαράκι



Ο Δήμαρχος και οι εξ απορρήτων του , κατάλαβαν , αλλά  πολύ αργά το τι τους περιμένει στις 8 

Οκτωβρίου. Η συγκρότηση του συνδυασμού έγινε δύσκολα και οι μισοί υποψήφιοι όλο και κάποιο αλισβερίσι έχουν με τον Δήμο.

Μοναδικός σκοπός τους είναι να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους   για να ξανακάνουν μόνο αυτοί την δουλειά τους. Ήδη το συντριπτικό κομμάτι της νεολαίας  δείχνει αηδιασμένο με την συμπεριφορά  τους. Δίκαια θεωρεί ότι υποτιμούν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια τους όταν της συμπεριφέρονται με μοναδικό γνώμονα  την αντιπαροχή ψήφων ,  για όσα δικαιούνται οι νέοι  , χωρίς να τους υποτιμούν .

Στις περιοδείες που κάνει ο δήμαρχος στα χωριά η κατάσταση  φέρεται να είναι απελπιστική. Σχεδόν όλοι τους γυρνάν την πλάτη, δείχνουν αδιαφορία . Είναι χαρακτηριστικό , αυτό που τόνισε συνεργάτης ,ότι  ούτε το τάβλι του δεν  σταματάει ο κόσμος για να τον χαιρετίσει.

Συνεχίζουν αμέριμνοι το τάβλι τους

 Οι διάφοροι συμβουλάτορες του ΄ψάχνουν έστω και την τελευταία  στιγμή σανίδα σωτηρίας. Αφού αρχικά το εξευτέλισαν με τα διάφορα τηλεοπτικά σποτάκια στο διαδίκτυο, αναζητάν   πλέον κάτι που  να περιορίσει τουλάχιστον το μέγεθος της ήττας .

Οι βουλευτικές πόρτες που φέρεται ότι χτύπησαν για βοήθεια , μάλλον δεν τους άφησαν και πολλά περιθώρια.

 

4 σχόλια:

  1. Έτσι σαμανδη,αν αυτό λέγεται αντικειμενική δημοσιογραφία τότε ο Γκέμπελς μοιάζει παιδάκι μπροστά σου και θα σου ζητούσε αυτόγραφο .. υπομονή σαμανδη στης 8 θα είσαι μπουκωμενος από όλες της απόψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την δεύτερη Κυριακή θα κλάψουν μανουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο ενδιαφέρον αποτελέσμα είναι στις δεύτερες να αναμετρηθεί το ηρωικό μπαχοβο με το ταπεινό τσαρνεσοβο όλοι αυτό επιθυμούμε και ο. Θεός βοηθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος σάς είπε ότι θά πάει δεύτερη Κυριακή χαχαχα Μπινός παρουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)