Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Τούμπας Τριανδρίας 1/12 2023.


Η εκδήλωση ήταν η πιο μαζική από πλευράς μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που ξεπέρασε τους 150 και αυτό δείχνει και μεγάλη συσπείρωση που έχει το κίνημα που σήμερα εμφανίζεται το δεύτερο κόμμα στην Ελλάδας.

Τα θέματα της συζήτησης ήτανε πρώτον μία ενημέρωση από τον γραμματέα της νομαρχιακής και τον υπεύθυνο τοπικής αυτοδιοίκησης για τα τρέχοντα προβλήματα και τη λειτουργία της τοπικής οργάνωσης αλλά και γενικά για την ετοιμασία του πασοκ για τις ευρωεκλογές.
Το δεύτερο θέμα από το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον περιφερειακό δρόμο που έγινε μεγάλη συζήτηση αν πρέπει να συνεχιστεί και ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ. Ενημέρωση ήτανε με κάθε λεπτομέρεια εδώ και χρόνια για διάφορες μελέτες και στο τέλος ειπώθηκε ότι το έργο άρχισε και δεν μπορεί να σταματήσει.
Το δεύτερο θέμα ήτανε για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τους επαγγελματίες όπου το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή του συνεδρίαση ήταν ενημερωτική και όχι θέση και άποψη όπου και έγινε έντονη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.
Πολλά μέλη πήραν θέση με πρώτο τον Ανέστη Αναστασιάδη Αρβανίτη κλπ και τονίσαμε ότι αν θέλουμε να έχουμε κράτος δικαίου θα πρέπει ο κάθε επαγγελματίας που κάνει ένα επάγγελμα να έχει την υποχρέωση να κόβει απόδειξη και όχι όλοι να να λένε ότι είναι φτωχοί και λοιπά.
Επίσης έγινε μία συζήτηση για το θέμα της υγείας ήταν καθαρά ενημερωτική και όχι αποφασιστική.
Δεν γράφω ονόματα διότι πιστεύω ότι η νομαρχιακή επιτροπή θα εκδώσει την ανάλογη ανακοίνωση πάνω σε στο όλο θέμα που συζητήθηκε στην τοπική οργάνωση Τούμπας Τριανδρίας του ΠΑΣΟΚ με την παρουσία του γενικού γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και μελών της νομαρχιακής επιτροπής αλλά και κεντρικής επιτροπής και κυρίως από το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη
Ρεπορτάζ από τα νέα της Τούμπας
Ανέστης Αναστασιάδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)