Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Καταργείται και για τα φροντιστήρια η αργία των Τριών Ιεραρχών

 Γιορτή Τριών Ιεραρχών: Τέλος η αργία και για τα φροντιστήρια

 

 
 Με υπουργική απόφαση καταργείται ως ημέρα αργίας η θρησκευτική γιορτή των Τριών Ιεραρχών για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.

Υπεγράφη από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή, η 
απόφαση με θέμα: «Ημέρες διακοπών και αργιών φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών».

Με την συγκεκριμένη ΥΑ καταργείται η θρησκευτική γιορτή των Τριών Ιεραρχών για τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών.

Μέχρι στιγμής είχε καταργηθεί μόνο από τα σχολεία.

4 σχόλια:

  1. Σε ένα θεοκρατικό κράτος όπως η Ελλάδα , έπρεπε :Δευτέρα εξομολόγηση Τρίτη κατηχητικό , Τετάρτη : Προσευχή,Πέμπτη :Θρησκευτικά , Παρασκευή : Εκκλησιασμός.Δουλειά κανείς. Έχει ο Θεός, κλπ μας βολεύει , με τη βοήθεια του κλπ πολύτεκνοι : όπου βγει κλπ. Μιλάμε για οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι δογματικός φασισμός.Έπρεπε να ήσουνα σε Ιράν Αφγανιστάν ή Τουρκία να δεις τι θα πει θεοκρατικό κράτος.Εδώ αν ήσουν εξουσία θα απαγορεύατε να πηγαίνει όποιος θέλει εκκλησία.Τι να πούμε άλλο;Αν αυτοί (χριστιανοί,πολύτεκνοι) είναι οι ταξικοί σου εχθροί πάω πάσο.Για να μη παρεξηγιόμαστε
    ,άλλο οι προσωπικές μας απόψεις και άλλο τα δικαιώματα και οι ελευθερίες του καθενός. (Δικαιώματα που ξέρατε τώρα δεν υπάρχουν.Υπάρχει μια σκατοζωή και μια τυφλή υπακοή.Με την εκμετάλευση και τον ηλίθιο φόβο οι μαλάκες οι αρχηγοί σου γαμάνε την ψυχή.Δεν είναι δημοκρατία δεν είναι ελευθερία είναι μόνο μία μπασταρδοκρατία... Γενιά του χάους.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχουμε πολλά κοινα με Ιραν και Αφαγανιστά φίλε.Και εδω Ελλάδα και Αφαγανιστάν ,αν φωνάξει κάποιος σε ένα χωριό ,σε μια κεντρική πλατεία με πολύ δύναμη :" είμαι άθεος "....ή θα τον σκοτώσουν ή θα του κλείσουν το μαγαζί ή δεν θα πατήσει κανείς στο μαγαζί του οπότε θα πεθάνει παγίως.Μπορείς να πας φανερά σε ένα δημοτικό Σχολείο και να πεις στο Δάσκαλο...: θα μάθουμε επιτέλους όλες τις θρησκείες για να διαλέξουμε ή με το ζόρι θα μαθαίνουμε μία ?" τι απαντήσεις θα πάρεις Ελλάδα ή Ιραν? παρόμοιες φίλε μου!!!
    Εδω ειναι Ιραν κι αμα θέλεις..ή Εδω είναι Ελλάδα κι αμα θέλεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)