Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Σύσκεψη όλων των μπλόκων της Κεντρικής Μακεδονίας στα Κουφάλια




Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στη βόρεια Ελλάδα, διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, που αφορά μεταξύ άλλων την άμεση λήψη μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Στη Χαλκιδική οι αγρότες απέκλεισαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής στα Μουδανιά, κίνηση ενδεικτική των προθέσεών τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Τους παραγωγούς της περιοχής απασχολεί κατά κύριο λόγο το ζήτημα της ακαρπίας και ζητούν άμεσες λύσεις.

Αύριο στις 11.00 το πρωί στα Κουφάλια έχει προγραμματιστεί σύσκεψη όλων των μπλόκων της Κεντρικής Μακεδονίας για το τι μέλλει γενέσθαι. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα 
 συμβουλίου του Δημαρχείου.
 
 
 

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες: Έκλεισαν συμβολικά την Εθνική Αθηνών - Λαμίας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες: Έκλεισαν συμβολικά την Εθνική Αθηνών - Λαμίας
Δεν υποχωρούν οι αγρότες - Βασικό τους αίτημα να λαμβάνουν μεγαλύτερες αποζημιώσεις για τις καταστροφές.

Στο συμβολικό κλείσιμο για λίγη ώρα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας προχώρησαν πριν λίγη ώρα οι αγρότες, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας οι αγρότες

Στην Κεντρική πλατεία Λάρισας βρίσκονται από τις 12:00 το μεσημέρι οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγάλη αγροτική κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για τις καταστροφές που υπέστησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, καθώς και για την καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεών τους.

Τα τρακτέρ θα παραμείνουν εκεί για 24 ώρες, μέχρι αύριο Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ενώ εντός της ημέρας ομάδες αγροτών θα μετακινηθούν προς τον κόμβο Πλατυκάμπου, προκειμένου να ενισχύσουν το μπλόκο.

Αύριο Δευτέρα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το αγροτικό συλλαλητήριο.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)