Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Nίκος Μήντσης: Ετοιμαζόμαστε για την αρδευτική περίοδο

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Αλμωπίας, Νίκος Μήντσης στο Ράδιο Αλμωπία 97.1

 ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ εμφανίστηκε  για την νέα αρδευτική περίοδο ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος  Αλμωπίας Νίκος Μήντσης . Μιλώντας το πρωί τη; Τρίτης στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ  αναφέρθηκε στην κατάσταση  που βρίσκονται οι γεωτρήσεις και τα αρδευτικά αυλάκια. Ήδη υπάρχει πλήρης εικόνα και σχεδιάζονται  και ιεραρχούνται οι παρεμβάσεις που απαιτούνται. Αναφέρθηκε στο χρέος προς την ΔΕΗ. Μόνο από την θητεία του Χ. Μπάτση κληρονομήθηκε χρέος 1,5 εκατομύριαΕυρώ. Ακούστε όλη την συνέντευξη.

 


7 σχόλια:

  1. Την γεώτρηση στην θηρίοπετρα νά κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τα διαγράψει ο ανδρουλα και η ντορκα με επιδοτήσεις μέσω εσπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την αριδαια θελουμε τον βολίδα νεροφυλακα πέρσι αν δεν ήταν αυτός θα έμεναν απότιστες η παραγωγές μας.Υ,Γ Αν και μάλωσα άσχημα μαζί του αποδειχτεικε ότι το παλικάρι είχε δίκιο,δεν λογάριαζει ούτε φίλους ούτε συγγενής κοιτάει να γίνει σωστα η δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου είμαι από Δωρόθεα μια πενταετία είχαμε θέμα στην περιοχή μπαγλαρια συνέχεια μας έκοβε το νερό η σωσανδρα και μας άφηνε μίσους στο πότισμα.πέρσι μια φορά έκαναν το λάθος να κόψουν νερό από την σωσανδρα και ανέλαβε το παλικάρι ποιος ιδέ τον θεό και δεν φοβήθηκε!! από εκεί και πέρα ποτίζαμε χωρίς άγχος ο ίδιος μας ενημέρωνε τι ώρα θα ποτίσουμε και επίσης έκανε έλεγχο αν ποτιστικε το χωράφι και μας επερνε τηλέφωνο να κόψουμε το νερό για να το πάρει ο επόμενος ενοείτο ότι συμφωνώ απόλυτα να είναι ο ίδιος και φέτος.

      Διαγραφή
  4. ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΝΤΣΗ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΤΛ ΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΤΛΤΟΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:59 εσύ μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη ποιός σε είπε ότι δεν πληρώνουμε το νερό κι ας ποτίζουμε από τα ποτάμια το οποία λες ότι σας ανήκουν.Προσκομησε στην αρμόδια υπηρεσία ότι το ποτάμι σάς ανήκει καί δεχτεί οποία πληρωμή ζητάτε.Αϊντε όλοι νομίζετε ότι σας ανήκουν όλα.Οταν έρχεσαι Αριδαία θα πρέπει να πληρώνεις κάποιο τέλος ας πούμε 2€ για τον αέρα πού αναπνέεις γιατί ανήκει στους αρδεοτες😅🦌😂😂

      Διαγραφή
  5. Από πότε έχετε και δικας ποτάμια? Με φιρμανια από τουρκοκρατια? Τα ποτάμια και οι θάλασσες ανήκουν σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)