Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ υπαινιγμών ΦΟΡΕΩΝ ΟΤΙ Η ΠΕΛΛΑ… ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ !!!


Με συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς και με ανελλιπή παρουσία σε όλες τις συνεδριάσεις της αρμόδιας Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής, ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθεί στενά τις διαδικασίες ολοκλήρωσης του Νομοσχεδίου για τον νέο Δικαστικό Χάρτη.


Προχθές Πέμπτη, παρακολούθησε όλη την μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής για την ενημέρωση των φορέων, όπου ακούστηκαν υπαινιγμοί ότι ο Νομός μας… ευνοείται από τον σχεδιασμό του νέου Χάρτη!


Η άμεση αντίδραση του πρώην Υπουργού, ήταν μια αποστομωτική ¨απάντηση¨ στους εκπροσώπους αυτών των φορέων, τους οποίους ρώτησε αν γνωρίζουν ότι το Νομοσχέδιο αυτό εκπονήθηκε βάσει αρχών και κανόνων.

Με βασική αρχή και κανόνα ότι στους παραμεθόριους και νησιωτικούς Νομούς παραμένουν τα Πρωτοδικεία και αναβαθμίζονται τα Ειρηνοδικεία σε περιφερειακές έδρες. 


Και επιπλέον αν γνωρίζουν ότι ο Νομός Πέλλας εδώ και μια εικοσαετία έχει χαρακτηριστεί παραμεθόριος στο σύνολό του!


Το θέμα που έχει αναφανεί με τα Ειρηνοδικεία Αριδαίας και Σκύδρας, έθεσε ο Γιώργος Καρασμάνης και στον Πρωθυπουργό, στην πρόσφατη από τις καθιερωμένες συναντήσεις του με τους Βουλευτές.




👉 Δείτε το video με την ερώτηση - απάντηση και διευκρίνηση του πρώην Υπουργού προς τους ¨ανενημέρωτους¨ εκπροσώπους φορέων:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)