Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Ποιος θα κάτσει προσωρινά στον πάγκο


Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Ποιος θα κάτσει προσωρινά στον πάγκο
Λευκός καπνός από την έκτακτη συνάντηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου με τον Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ το μεσημέρι της Πέμπτης.
Eurokinissi

Άδοξα έληξε η συνεργασία του 70χρονου Τούρκου προπονητή, Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό, καθώς τα κακά αποτελέσματα στα play off τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Από χθες το μεσημέρι, τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις στο «τριφύλλι», καθώς ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είχε έκτακτη συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ. Τα ξημερώματα της Παρασκευής έγινε γνωστό από τα αθλητικά Μέσα πως η συνεργασία του Τούρκου με τους «πράσινους» τελειώνει πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Τούρκος που έχει γράψει Ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν κατάφερε να «κολλήσει» με τους πράσινους, οδηγώντας τους στην κορυφή, παρά τις περγαμινές του. Το «τριφύλλι» στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ έχασε με το εμφατικό σκορ 4 - 1.

Πριν την οριστική πανωλεθρία στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, αποφασίστηκε να απομακρυνθεί και τη θέση του Τερίμ - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - να πάρει ο μέχρι πρότινος προπονητής του Βόλου και άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, Χρήστος Κόντης.


Υπενθυμίζεται πως ο Φατίχ Τερίμ αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού στα τέλη του Δεκέμβρη.

Στη συμφωνία Παναθηναϊκού - Φατίχ Τερίμ ρόλο φαίνεται πως είχε παίξει και ο Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί. Συγκεκριμένα, ο Ατζούν τόνισε ότι ο 70χρονος προπονητής είχε συναντηθεί μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε στο δικό του σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη, όπου συζήτησαν τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους.

Αναλυτικότερα, ο Ατζούν τόνισε: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι. Με τον πρώτο κάνουμε το Survivor στο ΣΚΑΪ, είναι Νο1 εδώ και έξι χρόνια. Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας. Δεν έχουμε κάποια άλλη συνεργασία πέραν του Survivor.

Το όνομα του Τερίμ προέκυψε σε μια συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ναι, εγώ ήμουν ο μεσάζων. Η συνάντηση έγινε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι, γίναμε συνεργάτες οι τρεις μας. Είμαι χαρούμενος αν έπαιξα τον ρόλο μου για έναν προπονητή με επιτυχημένο παρελθόν όπως ο Τερίμ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)