Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ανακοινώθηκαν τα θέματα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

 eurokinissi

 

 
 Αναρτήθηκαν τα σημερινά θέματα στις πανελλήνιες 2024. Σήμερα οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Μετά την σημερινή εξέταση οι μαθητές θα απολαύσουν μια ανάπαυλα καθώς θα κληθούν να δώσουν το επόμενο μάθημα ειδικότητας την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου. Το κενό που καταγράφεται φέτος μεταξύ των ημερών εξέτασης τόσο σε ΓΕΛ όσο και σε ΕΠΑΛ είναι αποτέλεσμα της διεξαγωγής των Ευρωεκλογών 2024 την προσεχή Κυριακή 9 Ιουνίου. Για να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να ετοιμαστούν τα σχολεία εκλογικά κέντρα οπότε ήταν αναπόφευκτο να κλείσουν Παρασκευή 7 και Δευτέρα 10 Ιουνίου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εκλογικές προετοιμασίες.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ μετά το σύντομο διάλειμμα από τις εξετάσεις θα καθίσουν εκ νέου στα θρανία την Τρίτη 11 Ιουνίου για να διαγωνιστούν στα κάτωθι μαθήματα ειδικότητας: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ), Στοιχεία Μηχανών.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)