Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

 

  Σε συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες του Νομού, τις παραγωγικές τάξεις και τους εργαζόμενους, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καρασμάνης. Στις λαϊκές αγορές συνομιλεί με παραγωγούς και πωλητές, εμπόρους και καταστηματάρχες, ακούγοντας και κουβεντιάζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.








 

Από τις συζητήσεις δεν μπορούσαν να λείπουν οι επικείμενες ευρωεκλογές, λόγω της μεγάλης σημασίας για την Ευρώπη, γενικότερα και – ειδικότερα – για τη Xώρα μας.

 

Ο πρώην Υπουργός υπογράμμισε ότι το εθνικό συμφέρον επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία να παραμείνει η μεγαλύτερη παράταξη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα διότι, όπως είπε αυτό έδωσε την δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να διεκδικήσει - και να πάρει η χώρα μας – 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, χάρη στα οποία γίνονται μεγάλα έργα σε όλη την επικράτεια.

 

Ένα εξ αυτών και το μεγάλο και εμβληματικό έργο στο Νομό μας, το Φράγμα Αλμωπαίου, με το οποίο έχει ταυτιστεί ο ίδιος, και που όλοι γνωρίζουμε τα τεράστια οφέλη, οικονομικά και περιβαλλοντικά που θα προκύψουν για ολόκληρο το Νομό μας. Και στη νέα πενταετία θα υπάρξουν καινούργια προγράμματα και νέες διεκδικήσεις, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε καθοριστική συμμετοχή στη διαμόρφωση και τον έλεγχο της κοινοτικής πολιτικής.

 

Ο Γιώργος Καρασμάνης επισκέφθηκε και τα χωριά που επλήγησαν το τελευταίο διάστημα από τις χαλαζοπτώσεις, για να διαβεβαιώσει τους παραγωγούς ότι οι ζημιές που υπέστησαν καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ. Τους επισήμανε μάλιστα ότι δεν χρειάζεται για τα αυτονόητα να τρέχουν για ¨παρεμβάσεις¨ άλλων, χαρακτηρίζοντας ότι θεωρεί ντροπιαστικό οι πληγέντες να παρακαλούν κάποιους για αποζημιώσεις τις οποίες έτσι κι αλλιώς δικαιούνται, και η καταβολή τους αποτελεί απλή διαχειριστική διαδικασία για τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ!

 

Ο πρώην Υπουργός τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια πανευρωπαϊκή συστράτευση για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της κλιματικής κρίσης. Γι’ αυτό, όπως είπε, στις μεθαυριανές ευρωεκλογές η φωνή του αγρότη, του ανθρώπου της υπαίθρου πρέπει να βγει και να ακουστεί ενισχυμένη στα κοινοτικά όργανα. Κι’ αυτό μόνον ένα κόμμα μπορεί να το εγγυηθεί. Η Νέα Δημοκρατία που αποδεδειγμένα εδώ και δεκαετίες έχει σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και τα στελέχη της μάχονται καθημερινά στις Βρυξέλλες για τα συμφέροντα του αγροτικού μας κόσμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)