Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΣΤΗΝ ΕΚΔHΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟY ΣΥΛΛOΓΟΥ ΛΟΥΤΡΟΧΩΡIΟΥ ΠΑΡΑΒΡEΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ


 

Συνεχάρει την διοίκηση του για το εθνικό πολιτιστικό έργο που προσφέρει, κρατώντας ζωντανή την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, την ιστορία μας και μάλιστα, στην δύσκολη εποχή της Παγκοσμοποίησης, που όλες αυτές οι αξίες τείνουν να συρρικνωθούν.


 

Εξέφρασε την ικανοποίηση του, που ο Σύλλογος εντάχθηκε στο πρόγραμμα Λίντερ (LEADER), το οποίο εκπονήθηκε επί υπουργίας του, με την διεύρυνση περιοχών και κριτηρίων, με χρηματοδότηση στο 100% από κοινοτικούς πόρους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενταχθούν πολιτιστικοί σύλλογοι του Νομού, για την αγορά στολών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όπως ο Σύλλογος "Αριστοτέλης" Λουτροχωρίου με 28 χιλιάδες ευρώ.

 

Ο Γιώργος Καρασμάνης υπενθύμισε ότι, ως υπουργός ενέκρινε σημαντικό κονδύλι απο το ΠΑΑ 2014-2020, στο Δήμο Σκύδρας για ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων σε πολλές τοπικές κοινότητες. Και επειδή ο Δήμος Σκύδρας απορρόφησε όλα τα κονδύλια του προγράμματος, πριν από λίγους μήνες βραβεύτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο πρώην Υπουργός, τις προηγούμενες μέρες παραβρέθηκε και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μανδάλου, Αθύρων και στα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου Δημ. Καραδήμου στο χωριό "Άγιος Γεώργιος", το οποίο και αυτό κατασκευάστηκε με κονδύλια του Προγράμματος Λίντερ (LEADER).

 

Επίσης ο πρώην υπουργός συνεχάρη τον Γενικό Διευθυντή της "Αναπτυξιακής Πέλλας" Ιορδάνη Κιοσέογλου και τα στελέχη της για το σημαντικό αναπτυξιακό έργο που επιτελούν στον Νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)