Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Το μυστήριο με το Φεστιβάλ Πόζαρ


 


 

Νέα τάξη πραγμάτων για τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους  που κάνουν διάφορες εκδηλώσεις  ,χρησιμοποιώντας δημοτικούς χώρους ανοίγει το Φεστιβάλ Πόζαρ.

Ενώ μέχρι σήμερα οι παραχωρήσεις των χώρων από τον Δήμο γίνονταν δωρεάν,  στον Σύλλογο  νέων Λουτρακίου ,παραχωρήθηκαν έναντι 5.000 ευρώ . Παραδόξως όμως πέρασε στο ντούκου. Εκτός και αν συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουν οι κοινοί θνητοί.

Ενδεχομένως να υποστηριχθεί ότι από την εκδήλωση βγάζει κάποια χρήματα ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου.

Χρήματα όμως βγάζουν όλοι οι Σύλλογοι που διοργανώνουν εκδηλώσεις  προκειμένου να ενισχύσουν τις δράσεις τους. Γεννάται εύλογα η απορία: Στο εξής θα παραχωρούνται με αντίτιμο όλοι οι δημοτικοί χωροι ή όχι. Αν συνεχίσουν να παραχωρούνται δωρεάν και πολύ σωστά , γιατί αυτή η εξαίρεση προς τον Σύλλογο Νέων Λουτρακίου.

Για λόγους ισότητας και ισονομίας  οφείλουν οι αρμόδιοι να ακυρώσουν την απόφασή τους και να μην απαιτήσουν τις 5 χιλ. Ευρώ για την παραχώρηση του χώρου για το Φεστιβάλ.



 


2 σχόλια:

  1. Επίσης...
    Στο δελτίο που αναφέρονται οι εβδομαδιαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου(βέβαια το δικό σας μέσο φαίνεται ότι είναι συστηματικά εκτός εκείνων που αξιώνονται να δημοσιεύσουν το πρόγραμμα) εντάσσεται μονίμως η προβολή κινηματογραφικής ταινίας σε δημοτικό χώρο.
    Από πότε η εκδήλωση μια εταιρείας κερδοσκοπικού χαρακτήρα εντάσσεται (προμοτάρεται)στο πολιτιστικό πρόγραμμα ενός δήμου; Με εισιτήριο παρακαλώ. Καταβάλλεται αντίτιμο για τη χρήση αυτού του χώρου; Έχετε πληροφόρηση περί αυτού για να ενημερωθούμε κι εμείς;
    Και φυσικά ας μείνει ασχολίαστο ότι στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνεται η λιτανεία εικόνας!!! Βλαχοδημαρχισμός επιπέδου 1967.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε συνειδητά δεν δημοσιεύουμε δελτία τύπου μέσα από τα οποία προκύπτει ότι κάποιοι προσβάλλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια των δημοτών και θεωρούν ότι απευθύνονται σε πολίτες μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης.Σιωπούμε όμως όμως γιατί φαίνεται ότι ο πάτος δυστυχώς είναι ατέλειωτος και άπατος
      Π.Σ.

      Διαγραφή

(3)