Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών σήμερα 10/8

 Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού – Οι ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο (10/8)

 

 Οι συμμετοχές της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που ολοκληρώνονται την Κυριακή (11/8) στο Παρίσι, συνεχίζονται και το Σάββατο (10/8) κατά την προτελευταία αγωνιστική ημέρα της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, στις 10:00, η Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Καναδά στο πλαίσιο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8, μετά την ήττα από την Ουγγαρία με σκορ 9-12. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Ακόμα, στις 20:30, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου θα συμμετάσχουν στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Επισημαίνεται ότι, την Παρασκευή (9/8), οι δύο αθλήτριες έλαβαν μέρος στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου στην καλλιτεχνική κολύμβηση και συγκέντρωσαν 250.4584 βαθμούς. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου κατέλαβαν τη 8η θέση στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου. Πάντως, η προσπάθειά τους στο ελεύθερο πρόγραμμα αναμένεται να μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η αγωνιστική δραστηριότητα για την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί την ίδια ώρα, δηλαδή στις 20:30, με την Ελίνα Τζένγκο να λαμβάνει μέρος στον τελικό του ακοντισμού γυναικών. Υπενθυμίζεται ότι η Ελίνα Τζένγκο προκρίθηκε με την 5η καλύτερη επίδοση, κάνοντας βολή στα 63,22 μ., που είναι και φετινό ρεκόρ της. Ο τελικός του ακοντισμού γυναικών θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)