Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Αποπροσανατολιστική ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

     Αποδίδει βλάβες στους κεραυνούς 

Αν η βλάβη ήταν από κεραυνό, θα τα είχε κάψει όλα , υποστηρίζουν ειδικοί

 

 Στους ...κεραυνούς αποδίδει η Αλμωπίας  τις  βλάβες  στην κεντρική γεώτρηση  υδροδότησης της Αριδαίας . Σε ανακοίνωση  που έδωσε στην δημοσιότητα  η ΔΕΥΑ ,η οποία  υπογράφεται αόριστα χωρίς όνομα  γίνεται γνωστό ότι

"  Ανακοίνωση

 Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας ενημερώνει εκ νέου ότι , η διακοπή και η πτώση πίεσης του νερού σε περιοχές της πόλης της Αριδαίας οφείλεται σε σοβαρή βλάβη της κεντρικής γεώτρησης από φυσικά αίτια.

 

Συγκεκριμένα, έπεσε κεραυνός ο οποίος έκαψε τα καλώδια των πινάκων όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες καθώς  μάλιστα υπέστη σοβαρή βλάβη και η υποβρύχια αντλία.

 

Αν και η εξαγωγή της αντλίας είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί άμεσα, τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας εργάζονται στο σημείο  για την αποκατάσταση της πίεσης του δικτύου  μέσω εφεδρικής γεώτρησης.

 

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση όταν υπάρξουν νέα δεδομένα.

 

Ζητούμε συγγνώμη από τους καταναλωτές  για την ταλαιπωρία.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

        

 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 ΥΔΡΕΥΣΗΣ -ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"

 

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο , υποστηρίζουν  ότι αποκλείεται η βλάβη να προήλθε από κεραυνό , αλλά από  το κακό υλικό που έχει τοποθετηθεί ή δεν ήταν βιδωμένη καλά κάποια βίδα.

Αν αυτό αληθεύει, τότε γεννάται το ερώτημα για ποιον λόγο εκδόθηκε μια τέτοια  παραπλανητική  ανακοίνωση , σύμφωνα με την οποία  εκτός από το οικονομικό κόστος  ο κόσμος  θα ταλαιπωρηθεί μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη . Γεννάται ακόμα το απλοϊκό ερώτημα γιατί η ΔΕΥΑ Αλμωπίας δεν είχε φροντίσει για την αντικεραυνική προστασία της γεώτρησης .

Επίσης καλό είναι να απαντηθεί  αν στην περιοχή όντως έπεσαν κεραυνοί  και αν προκάλεσαν  και άλλες ζημιές .

 

 

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΖΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ-ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)