Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Κάποιοι υδρονομείς «πουλάνε» το νερό.


ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕς ΤΟΥ
Ν. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΜΒΟΥΛΙΟ

Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Νικόλαος Παρούτογλου στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Καταγγελίες που σίγουρα αγγίζουν ποινικά αδικήματα , τα οποία ασφαλώς και οφείλει να διερευνήσει πλέον και η Δικαιοσύνη.

Οι καταγγελίες αφορούν τους υδρονομείς . Ο κ. Δήμαρχος κατήγγειλε με έμφαση ότι κάποιοι υδρονομείς δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους . Ούτε και προστατεύουν τα συμφέροντα του Δήμου. Προχώρησε όμως ακόμα περισσότερο τονίζοντας με έμφαση ότι κάποιοι από αυτούς «πουλάνε΄΄το νερό. Ασφαλώς ο κ.Δήμαρχος  έχει υποχρέωση  να τους κατονομάσει  για να μην αιωρούνται υποψίες για όλους . Οφείλει δε να υλοποιήσει τις αποφάσεις που έχει πάρει το δημοτικό συμβούλιο και να τους απολύσει, για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Δήμου . Και αφού κάποιοι πουλάνε το νερό να ζητήσει  την τιμωρία τους από την Δικαιοσύνη , υποβάλλοντες σχετικές μηνυτήριες αναφορές .

Ενδεχομένως για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα  ίσως θα έπρεπε να διατάξει αυτεπάγγελτη έρευνα  η ίδια η Δικαιοσύνη

 

1 σχόλιο:

  1. Δικά σου παιδιά είναι και με άλλα ονόματα βαλμενα. Και με δικιάς σας γραμμή να εξυπερετουντα οι δική σας και σε έργα και σε ποτισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)