Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Συγχαρητήρια Χ, Δόλδη στον Σύλλογο Νέων και φορείς του Λουτρακίου για την συμβολή τους στο άνοιγμα των Λουτρών

 

 


 Ο πρώην  Πρόεδρος της κοινότητας Λουτρακίου και πρώην Διευθυνων Σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , Χρήστος Δόλδης  συγχαίρει την διοίκηση του Συλλόγου Νέων Λουτρκίου, και  φορείς του Λουτρακίου.

Με συνετές ενέργειες   χρηματοδότησαν  την διαδικασία ώστε να γίνει ταχύτατη δειγματοληψία  των ιαματικών νερών και οι σχετικές  αναλύσεις  σύμφωνα με τις προβλεπόμενες νόμιμες νόμιμες διαδικασίες  από αρμόδιους εμπλεκόμενους  φορείς , με αποτέλεσμα να συμβάλουν  στην επανέναρξη της λειτουργίας  σε όλες τις πισίνες.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και εμφανή ,αποκαθιστώντας  την ομαλότητα  για ‘ολη την ευρύτερη περιοχή και τους επαγγελματίες. Απέδειξαν στην πράξη  ότι  ο  πολιτισμός είναι πολυπρόσωπος και έχει ευθύνη να συμβάλλει  σε όλες τις ανθρώπινες δράσεις.

 

 ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ  ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Ο Χ. Δόλδης μετέφερε επίσης και ένα παράπονο των αγροτών που υποστηρίζουν  ότι πληρώνουν ακριβά το ρεύμα των γεωτρήσεων . Τα ποσά που περιέχουν τα στικάκια  εξαντλούνται αμέσως . Ο δε Δήμος χρεώνει σχεδόν το διπλάσιο από την πραγματική αξία του ρεύματος

Σ.Σ.  ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Μήντσης δήλωσε πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο οι αγρότε θα πληρώνουν μόνο το αντίστοιχο τίμημα  προς την ΔΕΗ . Στο τέλος της περιόδου θα γίνεται ο σχετικός ισοσκελισμός  , για να μην αδικείται κανένας .

 

 

6 σχόλια:

  1. Καλά,αν είναι δυνατόν!με ποια αρμοδιότητα ο σύλλογος Νέων αδειάζει την διοίκηση των Λουτρών και δίνει δείγματα νερού για αναλύσεις;η διοίκηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της,δεν ανεφερε πουθενά για πρόβλημα,για την καταλληλοτητα του νερου.Περιμενουμε άμεση διάψευση της διοίκησης,σχετικά με την αντιθεσμικη εμπλοκη του συλλόγου Νέων Λουτρακίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει μια Ανώνυμη Εταιρεία και μια Δημοτική Αρχή.
    Συγχαρητήρια στους νέους του Λουτρακίου που αναπλήρωσαν όλη την εξουσία.
    Από αυτό το δημοσίευμα μαθαίνουμε τον πραγματικό λόγο του κλεισίματος των Λουτρών.
    Επίσης ανακαλύπτουμε πόσο δούλεμα τρώμε από την δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχισε να τους ξεφτιλιζεις πανταρ! Η διοίκηση των λουτρών είναι επικίνδυνοι και ανίκανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα με τα jcb που έχουμε αναθέσει τα λουτρά τι έχει να πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον μηντση να τον πείτε μην ξαναπιάσει υδρονομεα να τον κάνει ρουσφέτια στο ριζοχωρι γιατί οι άνθρωποι είναι στα όρια τούς με αυτόν. Όλοι θα πληρώνουν ολοιιιιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στης πομονες όλες οι βάνες χάνουν τα αυλάκια είναι μέσα στα χόρτα στο Λουτράκι αλλά τα φράγκα τα θέλουν προκαταβολικά!όταν έχεις τέτοιες απατήσεις πρέπει να έχεις και της ανάλογες δεσμεύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)