Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Επίθεση Χ. Μπάτση για τα Λουτρά Πόζαρ

 

 Μετά από μία παρατεταμένη σιωπή για τις κλειστές πισίνες των Λουτρών ο πρώην πρόεδρος της επιχείρησης  και Δήμαρχος Αλμωπίας Χ, Μπάτσης εξαπολύει επίθεση κατά του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και νυν Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Λουτροπόλεων Ελλάδας Ανέστη Αναστασιάδη για δημοσίευμα του στον τοπικό τύπο για το θεμα.

 

 

 

 

Ο Χρ. Μπάτσης για δηλώσεις προέδρου του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων αναφέρει: Δηλώνω ευθαρσώς ότι οι ισχυρισμοί του είναι απόλυτα ψευδείς, συκοφαντικοί και επικίνδυνοι για το μέλλον της επιχείρησης

 Μόνο λύπη μπορεί να προκαλέσουν οι δηλώσεις του προέδρου του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας, του οποίου δεν είμαστε μέλος , σχετικά με τη στάση λειτουργίας των Λουτρών.

 Η δήλωση παρουσιάζεται στον τοπικό τύπο ως εξής:

  «Την ευθύνη για αυτή την καθυστέρηση αν δεν κάνουμε λάθος ασφαλώς την έχει η πρώην διοίκηση του δήμου, που θα έπρεπε κάθε  χρόνο, να στέλνουνε δείγματα στο χημείο του κράτος για να είναι σίγουρη ότι τα νερά είναι κατάλληλα , κάτι που δεν έγινε και έτσι έκλεισαν οι πισίνες για λόγους ασφαλείας και υγείας»

 Δηλώνω ευθαρσώς ότι οι ισχυρισμοί του είναι απόλυτα ψευδείς, συκοφαντικοί και επικίνδυνοι για το μέλλον της επιχείρησης.

  Προτρέπω τον Πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών να λάβει θέση επί του δημοσιεύματος και να προασπίσει τα συμφέροντα της επιχείρησης απέναντι σε ένα θέμα δημόσιας υγείας που χρησιμοποιείται εδώ ,επικίνδυνα , για μικροπολιτικά συμφέροντα.

  Η επιχείρηση μας, είναι μέλος του ΣΔΙΠΕ, καθώς  αυτός  είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τις λουτροπολεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

  Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, προκειμένου να εμποδιστεί ο συσκοτισμός της πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)