Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Νικήτας Κακλαμάνης: Εγινε και μια πολιτική απρέπεια του φίλου μου του Κωστή Χατζηαδάκη

 Νικήτας Κακλαμάνης: Εγινε και μια πολιτική απρέπεια του φίλου μου του Κωστή Χατζηαδάκη

 

 
 
 Πυρά προς τον Κωστή Χατζηδάκη εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μέσω από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στο καθεστώς προστασίας των δανειοληπτών από τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων, μιας και είναι ένας από τους 11 βουλευτές που δημιουργούν νέα δεδομένα στο εσωτερικό της Κυβέρνησης και του κόμματος της συμπολίτευσης, μετά από την ερώτηση τους στην Βουλή

Ο κ. Κακλαμάνης προανήγγειλε πως θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες βουλευτών της ΝΔ, με τις οποίες όπως είπε «προσπαθούμε να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις».

Ερωτηθείς για την απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε αρχικώς ότι «Χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 24 ώρες, απάντησε ένας υπουργός. Μέχρι τώρα απαντούσαν μέσα στον μήνα, στο παρελθόν κάποιοι υπουργοί δεν απαντούσαν και ποτέ, όχι μόνο της ΝΔ και άλλων κομμάτων, το ξέρουν αυτό και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες».

«Στην ουσία της απάντησης, αυτή ξεκινάει με το πως διασώθηκαν οι τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια, ενώ εμείς ρωτούσαμε για τον κόσμο. Είχαμε κάνει 5 συγκεριμένα ερωτήματα στα οποία δεν πήραμε απάντηση», είπε.

Δεν παρέλειψε να ρίξει τα πυρά στον Κωστή Χατζηδάκη αναφέροντας ότι: «έγινε και μια πολιτική απρέπεια του φίλου μου του Κωστή Χατζηαδάκη, που μας παρέπεμπε σε μια ανακοίνωση που έβγαλε μια Γενική Γραμματέας. Στους βουλευτές δεν απαντούν οι Γραμματείς, απαντούν οι Υπουργοί βάζοντας την υπογραφή τους από κάτω».

«Σήμερα τα 4 από τα 5 σπίτια βρίσκονται εν κινδύνω, δεν μπορείς να τους βρεις καν», είπε ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων, επικαλούμενος και μαρτυρία δημοσιογράφου που είχε λάβει καταναλωτικό δάνειο ότι «επί δύο μήνες προσπαθούσε να πάρει μια βεβαίωση». 

Πηγή: dnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που ο Νικήτας τα καταπίνει όλα, χρόνια τώρα ,αλλά περίπου κάθε δεκαετία (όχι σκίζει) κάνει μια θηλιά στο καλσόν και το παίζει Πασιονάρια, έχει αποκτήσει πιο πολλά επεισόδια κι από το Τόλμη και Γοητεία και συναγωνίζεται στην κρυάδα τα αστεία του Λαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)