Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Αγαπάει τα χωριά μόνο στα λόγια

 

 


Πολύ νωρίς απαξιώνεται ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στην Αλμωπία  . Τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  με το ζόρι συμπληρώθηκε η απαιτούμενη απαρτία.
Απόντες ήταν σχεδόν όλοι οι πρόεδροι κοινοτήτων, οι οποίοι επρόκειτο να συναντηθούν με τον Δήμαρχο για το τεχνικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη . Μόνο που και σήμερα  παραβρέθηκαν μόνο οι μισοί. Ίσως δικαιολογημένα , γιατί τη Δευτέρα ο Δήμαρχος προϊδέασε  ότι ελάχιστα πράγματα μπορούν να γίνουν , διότι η ΣΑΤΑ είναι μικρή. Πρότεινε δε για να μεγαλώσουν τα ποσά να μοιραστουν σε λίγα χωριά και τα άλλα να μην πάρουν τίποτα. 

 

Η Δημοτική Αρχή και οι Πρόεδροι είχαν μία συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα, για την αρδευτική περίοδος κ.α.  Φυσικά είχαν καταγράψει τα προβλήματα των χωριών τους.

Η Δημοτική Αρχή δήλωσε ότι  βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινότητες, με  πρόθεση  την καλή συνεργασία με τους προέδρους, με στόχο άμεσες λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Οι περισσότεροι πρόεδροι  πάντως  από τους παρόντες έφυγαν δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι .

 

 

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην ύπαρξη άλλη συνεδρίαση. Τελικά πήγε πολύ ψηλά η αλμωπία. Μαύρο για Λούρος μας βγήκε ο Νικολάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)