Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σούπερ μάρκετ: Τα 123 προϊόντα που έχουν ενταχθεί στη λίστα μείωσης τιμών

 Σούπερ Μάρκετ


 

Σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης δημοσιοποίησε τη λίστα με τα 123 προϊόντα που έχουν ενταχθεί ως τώρα στην πρωτοβουλία μείωσης τιμών από 6% ως 15%


«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών και αναφέρθηκε στους τρεις βασικούς πυλώνες της πολιτικής του υπουργείου Ανάπτυξης: από τους επιχειρηματίες απαιτείται κοινωνική ευθύνη -και είναι καλή η πράξη με τη μείωση τιμών που ανακοίνωσαν, σημείωσε- η Πολιτεία κάνει ελέγχους, παρά τις δυσκολίες στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και οι πολίτες θα πρέπει να αξιοποιούν τη δύναμη που έχουν αγοράζοντας από εκεί που τους συμφέρει»  τόνισε – μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο – ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Αυτός ο συνδυασμός θα φέρει και άλλα αποτελέσματα. Αν θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά, πρέπει να παράγουμε καλύτερα και περισσότερα και να δώσουμε δυνατότητες στις νέες γενιές», κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Παράλληλα σήμερα το υπουργείο δημοσιοποίησε τη λίστα με τα 123 προϊόντα που έχουν ενταχθεί ως τώρα στην πρωτοβουλία μείωσης τιμών από 6% ως 15%.

Τα προϊόντα που υπόκεινται σε μείωση τιμών 

 

Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)