Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο - Πώς ψηφίζουμε

Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο - Πώς ψηφίζουμε
 

 

  Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι διεκδικητής και για το βραβείο κορυφαίου αθλητή στον κόσμο. Ποιοι είναι οι «αντίπαλοί» του.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το βραβείο του Κορυφαίου Αθλητή στον κόσμο το 2024 και μέσα σε αυτούς είναι φυσικά ο Έλληνας αθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου.

Όπως γράφει το worldathletics, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας ψηφοφορίας για τους Παγκόσμιους Αθλητές της Χρονιάς ενόψει των Παγκόσμιων Βραβείων Στίβου 2024.

Οι υποψήφιοι για τον Αθλητή της Χρονιάς του 2024 στο στίβο ανδρών είναι οι εξής:

  • Ryan Crouser, ΗΠΑ - Ολυμπιονίκης στη σφαιροβολία
  • Jordan Alejandro Diaz Fortun, Ισπανία - Ολυμπιονίκης στο τριπλούν
  • Mondo Duplantis, Σουηδία - Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ
  • Ethan Katzberg, Καναδάς- Ολυμπιονίκης στη σφύρα
  • Μιλτιάδης Τεντόγλου, Ελλάδα - Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος

Πώς ψηφίζω τον Μίλτο Τεντόγλου

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των φιναλίστ των αθλητών στίβου της χρονιάς είναι πλέον ανοικτή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του World Athletics. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου.

Μπορείτε μέσω instagram να κάνετε like στην ανάρτηση με τον Έλληνα αθλητή (ΕΔΩ).

miltos-tentoglou_56ef0.jpg

Η διαδικασία

Η διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών στίβου περιλαμβάνει τρία στάδια ψηφοφορίας. Η πρώτη φάση, που αποτελεί τον βασικό πυρήνα της διαδικασίας, πραγματοποιείται από τρεις διαφορετικές ομάδες: το συμβούλιο της World Athletics, που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα με ποσοστό 50% στην τελική διαμόρφωση του αποτελέσματος, δημοσιογράφοι και εθνικές ομοσπονδίες, οι οποίες συνεισφέρουν κατά 25%, καθώς και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που με τις δικές τους ψήφους προσθέτουν επίσης ένα 25% στην τελική απόφαση.

Για να συμμετάσχει κάποιος στην ψηφοφορία μέσω των social media, κάθε like σε αναρτήσεις στο Facebook και το Instagram, όπως και κάθε retweet στο Χ (πρώην Twitter), ισοδυναμεί με μία ψήφο.

Από αυτήν την τριπλή ψηφοφορία θα προκύψουν δύο φιναλίστ, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν επίσημα στις 4 Νοεμβρίου. Από την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η τελική φάση ψηφοφορίας, όπου οι φίλαθλοι θα κληθούν να επιλέξουν τον κορυφαίο αθλητή.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση της ψηφοφορίας μπορούν να το κάνουν εγγραφόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΔΩ). 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)