Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΕΜΟΣ -ΜΠΙΝΟΥ -ΖΕΡΖΗ

Μετά το σφυροκόπημα του Υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπίνου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου το Σάββατο  κατά του Δημάρχου Πέτρου Ζέρζη , οι επιθέσεις συνεχίζονται .
Αυτή τη φορά με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη, κατηγορεί τον Π, Ζέρζη και υποστηρίζει  οτι τα ψέμματα αποκαλύφθηκαν. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
Όλη η Αλμωπία απόλαυσε τον Δήμαρχο των  μελλοντικών έργων και  της ελαφριάς αξιοπρέπειας.

Την προηγούμενη εβδομάδα και με πρωτοβουλία της Πέλλα Τηλεόρασης διοργανώθηκε κοινή συνέντευξη μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Ως Δημοτική παράταξη και με την ευθύνη που μας διακρίνει καθώς το αύριο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για όλους, αισθανόμαστε στην ανάγκη να τονίσουμε την άποψη μας.*

Όλη η Αλμωπία απόλαυσε τον Δήμαρχο του ΘΑ. Άραγε ο κος Ζέζης πιστεύει πως δεν διοικεί τον τόπο μας μέχρι σήμερα; Θα φτιάξει μελέτες- Θα δημοπρατήσει έργα- Θα αναπτύξει τον Τουρισμό- Θα νοικοκυρεύει τον νέο Δήμο.

Γιατί  δεν τα πραγματοποίησε αυτά από το 2006 μέχρι σήμερα που διοικεί τον Δήμο Αριδαία; 
Δεν ολοκλήρωσε τις μελέτες-τις δημοπρατήσεις έργων και τα σχέδια για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας που του παρέδωσε η Δημοτική Αρχή του Χρήστου Μπίνου. Για άλλη μια φορά  δεν πήραν οι πολίτες  του δήμου τις απαντήσεις που δικαιούνταν  από τον κο Ζέρζη.
Πότε θα πιούν οι πολίτες νερό από τις δεξαμενές της Σωσάνδρας; Ένα έργο που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε επί θητείας Χρίστου Μπίνου.
Πότε θα κατασκευαστεί το κολυμβητήριο Αριδαίας ένα ακόμη έργο που φέρει τη σφραγίδα μας;
Η αντιπαράθεση για το καλό της Αλμωπίας είναι σεβαστή από όλους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης επιβεβαίωσε με την παρουσία του το γιατί δεν μπορεί να παρουσιάσει μια πειστική  εναλλακτική πρόταση. Έδειξε ανέτοιμος με πολλές αδυναμίες στην παρουσίαση του προγράμματος του. 
Σημαντικά θέματα  που ταλανίζουν  τον  τόπο μας  έμειναν  μετέωρα  γιατί  συνέφεραν.. Οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν. Όλοι μαζί ενωμένοι για το αύριο της περιοχής μας. Για να διεκδικήσουμε  αυτό που μας αξίζει.

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΣ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΤΑΚΗ?
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ.
    ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ 450.000.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ.
    ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
    ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 1.000.000
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)