Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σ. Κοφτερός:να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τη λύση του στεγαστικού στο ΓΕΛ Αριδαίας oi υποψήφιοι δημάρχοι

Με αφορμή τη σημερινή κοινή εμφάνιση των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων του δήμου Αλμωπίας στο ΠΕΛΛΑ TV και την αναφορά τους στο στεγαστικό πρόβλημα του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας είναι ξεκάθαρο και προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι:
 

- Ο σημερινός δήμαρχος Αριδαίας κ. Ζέρζης... 

...πιστεύει ακόμη ότι το πρόβλημα είναι ζήτημα δύο-τριών αιθουσών. Οι κινητοποιήσεις των μαθητών τα τελευταία χρόνια που συμπίπτουν με τη θητεία του και οι ενέργειες και προτάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καμία ευαισθητοποίηση δεν του προκάλεσαν και το πρόβλημα τον αφήνει παγερά αδιάφορο.
 

- Ο προηγούμενος από τον κ. Ζέρζη δήμαρχος κ. Μπίνος εξάντλησε την προσπάθεια του στη λύση του προβλήματος με την κατασκευή δύο αιθουσών.
 

Με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης του θέματος, θα είναι χρήσιμο οι υποψήφιοι να πάρουν ξεκάθαρη θέση για την άμεση λύση του στεγαστικού του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας, να γνωστοποιήσουν τη θέση τους, τη βαρύτητα του προβλήματος στις προτεραιότητες τους και τις προτάσεις τους.
 

Περιμένουν εκατοντάδες γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί οι οποίοι σε τελική ανάλυση θα κρίνουν και θα επιλέξουν.

Σταύρος Κοφτερός
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γ.Ε.Λ. Αριδαίας

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΤΡΕΙΣ(ΠΑΣΟΗΣ,ΖΕΡΖΗΣ,ΜΠΙΝΟΣ), ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΦΤΙΚΑΣ,ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΡΟΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ 2 ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΕΛ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΜΟΚΟ" Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)