Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡ, ΜΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΆΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΟΥΣ"

ΝΕΑ επίθεση κατά του Πέτρου Ζέρζη εξαπέλυσε στην κεντρική ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπίνος λέγοντας χαρακτηριστικά οτι την Κυριακή ο λαός βαζει τέλος στην  "Απραξία  και την ανυπαρξία"
,όπως αποκαλεί  εδώ και δύο χρόνια τον συνδυασμό του Πέτρου Ζέρζη που διοικεί τον Δήμο Αριδαίας. Προφανώς ενημερώθηκε για όσα  του   "εχωνε" στην ομιλία του ο Πέτρος Ζέρζης  (ξεκίνησε ένα τέταρτο νωρίτερα),λέγοντας με έμφαση"  Απαντάμε σε αυτούς που μας κατηγορούν για απραξία οτι  εμείς δεν χρεώσαμε τον Δήμο ούτε και κάναμε κανένα δάνειο ,αλλά τον νοικοκυρέψαμε".
Η ομιλία του Χρήστου Μπίνου έγινε μπροστά σε ομολογουμένως  αρκετό κόσμο, όχι όμως τον αναμενόμενο, που οι διοργανωτές περίμεναν . Ευτυχώς όμως μαζεύτηκε κόσμος από τις άλλες ομιλίες που τελείωσαν πιο νωρίς γιατί ειχαν ξεκινήσει και νωρίτερα.
Ο  Χρήστος Μπίνος για να προσελκύσει ψηφοφόρους και από άλλους πολιτικούς χώρους αναθεματισε τα κόμματα ματαξύ των οποίων και την Νέα Δημοκρατία  με το χρίσμα της οποίας ήταν υποψήφιος την προηγούμενη φορά ,ενώ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της . Η σκηνική του παρουσία ήταν πολύ καλή και η ομιλία του αρκετά ωραιοποιημένη.  Στην ουσία όμως έμοιαζε περισσότερο με έκθεση ιδεών , ενώ προσπάθησε να προσεγγίσει τους αδύναμους ψηφοφόρους εξαγγέλοντας ταμείο αλληλεγγύης και βοήθειας  για τους...φτωχούς. Σε γενικές γραμμές κινήθηκε στα τετριμένα χωρίς ιδιαίτερη πνοή και στοιχειώδες πρόγραμμα. Σε όγκο πάντως ηταν λίγο μεγαλύτερου από αυτήν του  "άσπονδου¨ανταγωνιστή του Πέτρου Ζέρζη.

7 σχόλια:

  1. Κ. ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    Ο Κ. ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ.
    ΜΕ ΨΕΜΕΤΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΖΕΡΖΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΟΣΜΟ ΧΘΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΟΜΙΛΙΕΣ... 3ΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fae liga psaria giati den vlepeis kala file mou 2:06mm. afou to garfei kai to deltio tupou tou pasoh, "Η ομιλία του Χρήστου Μπίνου έγινε μπροστά σε ομολογουμένως αρκετό κόσμο" (samanths) den xreiazete na grapsw kati allo.
    ante geia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μηνυμα προς ανυπαρκτους και απραγους?χαχαχαχα
    για το συνδυασμο του και τον εαυτο του μιλουσε ο κ. Τάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ¨Η ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΘΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΡΕ ΤΑΚΗ...ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dhmarxos 1,50 ek ginete xaxaxaxa den ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)