Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ από τις ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων Αλμωπίας δείχνει να είναι ο Δημήτρης Πασόης. Παρά την γκρίνια που υπήρχε σε ορισμένους για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου , εντύπωση προκάλεσε η αυθόρμητη και αθρόοα προσέλευση του κόσμου.


 Αν και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός ,όπως παραδέχτηκε και ο  ίδιος κινήθηκε σε ήπιους τόνους παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τις σκέψεις του για τον νέο "καλλικρατειο" Δήμο , χωρίς να ασχοληθεί με τους άλλους συνυποψηφίους  Δημαρχους. Υπερασπίτηκε την αναγκαιότητα απλοποίησης της λειτουργίας του θεσμού ,κυρίως στην νοοτροπία , προς ώφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών . " Μας ενδιαφέρει η ουσία και οχι η εξουσία " τόνισε χαρακτηριστικά χειροκροτούμενος από τον  κόσμο. Στην συνέχεια ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμου και παρουσίασε τους υποψήφιους , όπως έκαναν και οι άλλοι υποψήφιοι στις ομιλίες τους ,

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ομιλία του Δημήτρη Πασόη , όπως δημοσιεύτηκε σε blog εχει ως εξης: (Προφανώς το "γραφειο τύπου " του συνδυασμού και οι υπεύθυνοι επικοινωνίας ζουν στον ύπνο του δικαίου  και στέλνουν την ομιλία σε όποια μέσα γουστάρουν...)

"Συνδημότισσες και Συνδημότες , φίλες και φίλοι,


είστε όλοι σήμερα εδώ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Με την παρουσία σας δίνετε δύναμη στον αγώνα μας κι ελπίδα σε ολόκληρη την πόλη της Αριδαίας και όλες τις κοινότητες του δήμου Αλμωπίας.


Η παρουσία σας αποτελεί επιβεβαίωση της ανάγκης για αλλαγή.


Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να σπάσουμε το κατεστημένο, να αλλάξουμε τα δεδομένα……


Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της νίκης των εκλογών της Κυριακής.


Ευχαριστώ όλους τους πολίτες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και σε όσους και όσες συμμετέχουν στο συνδυασμό.


Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο συνδυασμό Νέα εποχή για την Αλμωπία είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με όρεξη και θέληση για δουλειά. Χωρίς εξαρτήσεις, και χωρίς βαρίδια από το παρελθόν. Κοιτάμε το μέλλον, με διάθεση αγνής προσφοράς.


Με σχέδιο και πρόγραμμα για να αξιοποιήσουμε την τεράστια αναπτυξιακή δυναμική του νέου Δήμου. Η πόλη μας και τα χωριά μας αποτελούν το σπίτι μας.


Εδώ έχουμε επενδύσει, όλοι, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.


Μπορούμε και οφείλουμε να φτιάξουμε ένα Δήμο που να ξεχωρίζει.


Ένα Δήμο σύγχρονο και ευρωπαϊκό, φιλικό προς τους πολίτες και το περιβάλλον.


Με σύγχρονες υπηρεσίες και σύγχρονη διοίκηση….


Λέμε φτάνει πια στις επιλογές που μας έχουν κρατήσει στάσιμους.


Στις πολιτικές που δεν λειτουργούν προς όφελος των πολλών, στις πρακτικές που μας δυσκολεύουν την καθημερινότητα .


Οι εκλογές της 7 Νοέμβρη αποτελούν την αρχή μιας νέας περιόδου για την τοπική αυτοδιοίκηση. Οφείλουμε, αυτήν την νέα αρχή ,να την δούμε σαν μια μοναδική ευκαιρία να ανατρέψουμε λογικές, πρακτικές και νοοτροπίες που δεν αφήνουν τα οράματα των πολιτών της Αλμωπίας να περάσουν σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.


Φίλες και Φίλοι,


Δηλώνουμε έτοιμοι να δώσουμε στην Αλμωπία την αίγλη και τη λάμψη που δικαιούται.


Δηλώνουμε έτοιμοι να φέρουμε την Αλμωπία στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας.


Δηλώνουμε έτοιμοι να υπηρετήσουμε τις ανάγκες και την προοπτική της Αλμωπίας και των κατοίκων της.


Δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε το στόχο της συνένωσης της Αλμωπίας,


Είμαστε εδώ μαζί με εσάς, για να φωνάξουμε ότι οι άσκοπες και ανώφελες παραπολιτικές αψιμαχίες, δεν έχουν καμιά απολύτως σημασία για το δικό μας μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας.


Αντιμέτωποι με μια άνευ προηγουμένου κρίση για την χώρα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, και μπροστά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εμείς λέμε ξεκάθαρα πως τα ψέματα τελείωσαν.


Σήμερα είμαστε εδώ γιατί η κοινωνία της Αλμωπίας θέλει να εμπιστευθεί νέα πρόσωπα.


Θέλει να νιώσει ότι αυτός ο αγώνας την αφορά πραγματικά.


Αγώνας για τη ζωή και όχι για τις καρέκλες.


Αγώνας για την ουσία και όχι για την εξουσία.


Αγώνας δύσκολος αλλά που αξίζει να τον δώσουμε, για να βρούμε άριστες λύσεις για τους πολλούς και όχι αρεστές αποφάσεις για τους λίγους.


Ο συνδυασμός μας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ μπορεί να κάνει όλες τις Αλμωπαίες και όλους τους Αλμωπείς ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΞΑΝΑ.


Αφήνουμε πίσω τις έριδες, τις διχόνοιες και τις παθογένειες του παρελθόντος.


Αποφασίζουμε επιτέλους να βάλουμε την Αλμωπία σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!


Η Αλμωπία Μπροστά……..


Γιατί πρέπει και μπορούμε να είμαστε οδηγοί.


Οδηγοί στο δρόμο της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Των υποδομών. Των νέων επενδύσεων. Των νέων θέσεων εργασίας, αλλά και οδηγοί στο δρόμο του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης.


Γιατί τα προβλήματα απαιτούν λύσεις. Και δεν υπάρχουν λύσεις μπλε, πράσινες ή κόκκινες. Υπάρχουν λύσεις καλές και κακές.


Για αυτές τις καλές λύσεις που έχουμε ανάγκη, δεσμευόμαστε να δουλέψουμε με πάθος, σε συνεργασία και σε ανοικτή πάντα γραμμή με την κοινωνία..


Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να μελετήσω σε βάθος, όχι μόνο τα προβλήματα και τις δύσκολες προκλήσεις ολόκληρου του Δήμου, αλλά κυρίως την προοπτική και τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας.


Αγαπητοί μου συμπολίτες,


Δηλώνουμε ενώπιόν σας ότι δεν αντέχουμε πλέον να βλέπουμε την Αλμωπία να παρακμάζει. Όμηρη αναχρονιστικών αντιλήψεων και πρακτικών.


Δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε να υπονομεύεται και να υποθηκεύεται το μέλλον αυτού του τόπου.


Το αντίθετο. Είμαστε εδώ συνειδητά και ενώνουμε την φωνή μας με τη δική σας, φωνάζοντας αυτό που σκέφτεται κάθε πολίτης του Δήμου μας.


«Φτάνει, ως εδώ!».


Ίσως αναρωτηθεί κάποιος συμπολίτης μας:


«Και σε τι διαφέρετε από τους άλλους ;»


Απαντώ, κοιτώντας σας στα μάτια και μιλώντας με ειλικρίνεια:


Διαφέρουμε! Γιατί Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής !


Γιατί πιστεύουμε στις αξίες και όχι στα αξιώματα.


Φίλες και φίλοι,


η πρόκληση του «Καλλικράτη» είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη.


Η συνένωση των Δήμων δεν πρέπει να περιορίζεται στην απλή γεωγραφική συνένωση.


Προϋποθέτει συνένωση των τοπικών δυνάμεων, ώστε να μετατραπεί σε εργαλείο προόδου και αξιοκρατίας για να βελτιώνει καθημερινά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες του νέου ενιαίου Δήμου της Αλμωπίας.


Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Το καινούργιο δεν χτίζεται με υλικά του παρελθόντος.


Πρέπει να αναδείξουμε δυνάμεις με διάθεση να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Εδώ και τώρα. Με γνώση και εμπειρία. Με σχέδιο και όραμα. Με διορατικότητα και με επιστημονικά εχέγγυα.


Δυνάμεις, που μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Αλμωπίας, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αποκλεισμούς.


Αυτές οι δυνάμεις, προέρχονται μόνο μέσα από την κοινωνία.


Δυνάμεις, που η ποιότητά τους έχει δοκιμαστεί στην πραγματικότητα των καθημερινών αναγκών και προτεραιοτήτων.


Δυνάμεις που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους.


Δυνάμεις, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βάζουν ψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουν. Με σεβασμό στην ιστορία και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής του δήμου μας, πρέπει να διαθέσουμε τα συστατικά εκείνα και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό, σύγχρονο ενιαίο Δήμο, με ρεαλιστικές προοπτικές ανάπτυξης.


Φίλες και φίλοι,


Τι ανέδειξε η τρέχουσα οικονομική


κρίση ;


Τις παθογένειες και ανεπάρκειες του πολιτικού συστήματος.


Σε όλα τα επίπεδα! Τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτό πληρώνει ο τόπος σήμερα. Τώρα είναι η ώρα να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Να βγάλουμε όλοι τα κομματικά και παραταξιακά γυαλιά που παραμορφώνουν την πραγματικότητα.


Να δούμε με καθαρή σκέψη πού βρισκόμαστε πραγματικά και να σχεδιάσουμε με υπευθυνότητα μια φιλόδοξη και ρεαλιστική πορεία για το πού θέλουμε να πάμε.


Προϋπόθεση, για τη χάραξη της νέας αυτής πορείας, είναι η χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης, ώστε να απαντήσουμε με σοβαρότητα και σχέδιο.


Και αυτό γιατί βλέπουμε εδώ και δεκαετίες,τη χαμηλή αποτελεσματικότητα και το φόβο του πολιτικού κόστους να ακυρώνει τις θαρραλέες νέες πρωτοβουλίες και τις αναγκαίες τομές.


Τους εσωτερικούς ανταγωνισμούς και την ασυνεννοησία να εμποδίζουν την ανάπτυξη του τόπου.


Τις υγιείς δυνάμεις της Αλμωπίας στον τομέα του πολιτισμού, του αθλητισμού, της επιστήμης, των τεχνών και των γραμμάτων, να μένουν ανεκμετάλλευτες.


Τις υποδομές και τα έργα στον Αγροτικό τομέα και τον τομέα του τουρισμού , που οι πάντες υπόσχονται αλλά κανένας δεν υλοποιεί, να μένουν ανολοκλήρωτα..


Τη στασιμότητα στην ανάπτυξη του τουρισμού και των ειδικών τουριστικών υποδομών, να εμποδίζει τη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας.


Την ερήμωση των χωριών λόγω εγκατάλειψης του πρωτογενούς τομέα και της μη κάλυψης των βασικών αναγκών στους τομείς της υγείας και της παιδείας, να οδηγούν σε απόγνωση τους κατοίκους τους.


Την παιδεία να θεωρείται είδος πολυτελείας και τον αθλητισμό να στερείται βασικών υποδομών και οργάνωσης.


Βλέπουμε τέλος τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και τους συμπολίτες που υποφέρουν και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, να περιφρονούνται.


Ακόμα και ο σεβασμός στη φροντίδα των ζώων, να υποτιμάται με προκλητικό και βάρβαρο τρόπο.


Φίλες και φίλοι,


Μπροστά σε αυτή την κρίση, μάς δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσουμε από την αρχή τη νέα διοικητική δομή του νέου ενιαίου πλέον Δήμου Αλμωπίας, αξιοποιώντας το σύνολο του υφιστάμενου ανθρώπινου δυναμικού στην πόλη και στα χωριά,


απαντώντας σε όλα τα κρίσιμα και καίρια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εσωτερική οργάνωση των υπηρεσιών που θα κληθούμε να ανασυντάξουμε, οικοδομώντας σε νέες στέρεες και υγιείς βάσεις υπηρεσίες που θα λειτουργούν με σχέδιο και με στόχο και μετρήσιμα αποτελέσματα.


Με σεβασμό στις ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων του, με αυστηρή προτεραιότητα την αξιοκρατία και αδιαπραγμάτευτη αρχή τη διαφάνεια.


Φίλοι συμπολίτες και συμπολίτισσες,


Στη ζωή μου έμαθα να μην με αφήνουν αδιάφορο αυτά που με περιβάλλουν.


Έχω μάθει να τολμώ.


Έχω μάθει να επιχειρώ.


Έχω μάθει να λύνω προβλήματα.


Έχω μάθει ότι κάθε υπεύθυνη και φιλότιμη προσπάθεια ανταμείβεται.


Αυτές είναι οι αξίες μου.


Αυτό δικαιολογεί την ανταπόκρισή μου σε αυτή την πρόσκληση – πρόκληση να αναλάβω μεγαλύτερες ευθύνες.


Δίνουμε μια μεγάλη μάχη.


Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη.


Αυτό όμως δεν μας τρομάζει.


Και αυτή τη μάχη την δίνουμε για να την κερδίσουμε προς όφελος της Αλμωπίας και των συμπολιτών μας.


Δεν στηριζόμαστε σε μηχανισμούς, ούτε σε «ιδιωτικούς στρατούς».


Στηριζόμαστε μόνο στην κοινωνία.


Στους πολίτες.


Στους συμπατριώτες που πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, μοχθούν για να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά τους, και μέχρι σήμερα ένιωθαν ότι δεν έχουν φωνή για να εκφραστούν οι προτάσεις και η αγωνία τους.


Ένιωθαν πως δεν έχουν δύναμη για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.


Σήμερα η φωνή αυτή υπάρχει.


Είναι η φωνή του συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ».


Σήμερα η δύναμη αυτή υπάρχει.


Είναι η δύναμη του συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ».


Προχωράμε μπροστά για τη μεγάλη αλλαγή.


Προχωράμε μπροστά για τη μεγάλη ανατροπή.


Προχωράμε μπροστά για τη μεγάλη ρήξη.


Δεν μας χρειάζονται ούτε αυλές, ούτε αυλικοί.


Ένας Δήμαρχος πρέπει να είναι εδώ μαζί σας. Να βλέπει. Να ακούει, να καταγράφει, να αφουγκράζεται.


Αλλά πρέπει να είναι και εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις για τον τόπο του και να έχει το σθένος να χτυπά το χέρι στο τραπέζι, ώστε να κερδίσει ο τόπος αυτά που δικαιούται.


Πιστεύω επομένως σε μια παραγωγική αυτοδιοικητική δράση και σε μια πλήρη δέσμευση απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι έχουν βαρεθεί να «βλέπουν λόγια και να ακούνε έργα».


Πιστεύω σε μια αυτοδιοίκηση που ασκείται μαζί με τους πολίτες, όχι σε βάρους τους, ούτε χωρίς αυτούς.


Αυτός είναι ο μόνος δρόμος δράσης.


Διαφορετικά δεν πάμε πουθενά!


Αυτό το εγχείρημα επομένως, δεν έχει κανένα νόημα για μένα, αν δεν στοχεύει στην ελπίδα, την αισιοδοξία και την περηφάνια.


Αν δεν στοχεύει στις ευκαιρίες και στην ποιότητα ζωής για όλους.


Φίλες και Φίλοι,


Δεν ήμαστε εδώ για να «πουλήσουμε» ιδεολογικά φύκια για μεταξωτές αυτοδιοιηκητικές κορδέλες!


Δεν ήμαστε εδώ για να μοιράζουμε «μαγικές» συνταγές, κούφια λόγια και υποσχέσεις!


Σήμερα εδώ, ακούγεται ο ζωντανός παλμός της κοινωνίας που απαιτεί να συμμετάσχει επιτέλους στο σχεδιασμό και στην πολιτική που γινόταν πίσω από «κλειστές πόρτες».


Σήμερα όλοι αντιλαμβάνονται πως η κοινωνία είναι εδώ.


Οι υγιείς, δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας είναι εδώ.


Μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας.


Φωνάζουμε την πεποίθησή μας ότι η Αλμωπία αξίζει και μπορεί περισσότερα!


Δεσμευόμαστε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να βάλουμε τα δυνατά μας στην υπηρεσία του Δήμου μας.


Αυτό έχει ανάγκη όλη η Αλμωπία.






Καταθέτουμε την ισχυρότατη βούλησή μας για προσφορά υπηρεσίας στον τόπο, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών της Αλμωπίας.


Και βεβαίως γνωρίζουμε ότι η πραγματική πρόκληση είναι η μέρα μετά τις εκλογές!


Δηλώνουμε όμως τη θέληση και την ικανότητά μας να τοποθετήσουμε εκ νέου την κοινωνία και την οικονομία του Δήμου μας, σε νέα τροχιά μακρόπνοης ανάπτυξης και ευημερίας.


Ήρθε η ώρα να ξαναφέρουμε τον απλό πολίτη στο προσκήνιο.


Να δώσουμε χώρο έκφρασης σε φρέσκα μυαλά, σε νέα άτομα, σε γυναίκες.


Σε όλους εκείνους που θέλουν να προσφέρουν ο καθένας από τη θέση και με την εμπειρία του.


Να ξαναδώσουμε περιεχόμενο στις αξίες της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, της ανθρώπινης επικοινωνίας, της συλλογικότητας και του σεβασμού.






Φίλες και φίλοι,


Απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής.


Καλώ κάθε Αλμωπαίο και κάθε Αλμωπαία να έρθει κοντά μας να πάρει ενεργό μέρος στον αγώνα για να αλλάξουμε προοπτική, διάθεση και ρυθμό.


Να μετατρέψουμε με αποφασιστικότητα την παρακμή σε δημιουργικότητα.


Την κρίση σε δημιουργική ευκαιρία.


Τώρα είναι η στιγμή που η χώρα και η ιδιαίτερη πατρίδα μας η Αλμωπία, χρειάζονται αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα.


Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας στην γεωργία, στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον για να στηρίξουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε συνολικά ως κοινωνία.


Με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.


Μπαίνουμε στον αγώνα για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις,


αφήνοντας πίσω την απραξία του παρελθόντος και να δώσουμε στη Αλωπία την ηγετική θέση που της ανήκει.


Να κάνουμε τη Αλωπία δήμο – πρότυπο και σημείο αναφοράς.


Με φιλοδοξία.


Φιλοδοξία όχι όμως προσωπική αλλά φιλοδοξία για τον τόπο μας.


Για να μη στερήσουμε από τις επόμενες γενιές την δυνατότητα για το καλύτερο!


Πιστεύουμε, σε αυτό το καλύτερο που αξίζουμε.


Πιστεύουμε και με το νου και με την καρδιά ότι αυτός είναι ο εφικτός στόχος μιας δύσκολης πορείας.


Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.


Όλοι μαζί λοιπόν!


Να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη για την Αλμωπία, για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.






Καλώ όλους τους πολίτες της επαρχίας μας, να συστρατευτούν στον κοινό μας αγώνα.


Δίχως κανενός είδους διαχωρισμό.


Δίχως προκαταλήψεις και αποκλεισμούς. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ανάπτυξη, διαφάνεια, αξιοκρατία, ανθρωπιά.


Όλα τα στελέχη του συνδυασμού Νέα εποχή για την Αλμωπία βρισκόμαστε καθημερινά στις επάλξεις του αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην περιοχή.


Ακούμε τους πολίτες.


Συμπάσχουμε αφού αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα.


Συζητάμε και προτείνουμε λύσεις εφικτές και πρακτικές.


Αυτή είναι η πολιτική μας και αυτή πρόκειται να είναι μετά την εκλογή μας. Εφαρμόζουμε τη Δημόσια Διαβούλευση για τους κοινωνικούς φορείς τώρα, προεκλογικά.


Το ίδιο πρόκειται να συνεχίσουμε να κάνουμε και μετά την εκλογή μας ,όχι μόνο για τα μεγάλα ζητήματα αλλά και για τα μικρά. Γιατί αυτοί γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους τα προβλήματα. Γιατί η παρέμβασή τους δεν αποτελεί ανάγκη, αλλά δικαίωμα.


Έχουμε όρεξη για ομαδική δουλειά, έχουμε φιλότιμο. Είμαστε βέβαιοι ότι η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί. Χρειάζεται προσπάθεια; Ναι , αλλά δεν τη φοβόμαστε.


Χρειάζεται κόπος ; Ναι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι.


Χρειάζεται αγώνας για να πειστούν όλοι. Από χωριό σε χωριό, από γειτονιά σε γειτονιά, από σπίτι σε σπίτι, από πόρτα σε πόρτα.


Το μήνυμα που σήμερα εκπέμπεται πρέπει να μεταφερθεί σε όλους.


Στις 7 Νοεμβρίου η πόλη και τα χωριά μας αλλάζουν σελίδα. Και στις 8 Νοεμβρίου ξεκινάμε να δουλεύουμε…… ΄Ολοι μαζί, φίλοι και αντίπαλοι


Σας ευχαριστώ…


Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.


Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.


Τώρα αγώνας, αγώνας, αγώνας.


Γειά σας και με τη Νίκη.


Νίκη από την πρώτη Κυριακή. "

8 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΟ ΜΗΝ ΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΑΘΡΟΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ.............ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια...τι αμερικανικο ντυσιμο ηταν αυτο του κωνσταντινιδη (τεντα) !ετοιμος..και οχι μονο.. για την καρεκλα της αντιδημαρχιας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο πασοης θα βγει δημαρχος!αλλα σε ποιο δημο δεν μας ειπε...μαλλον καπου που δεν μιλαν καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oute eroteumenoi na eisaste me ton pasoh re samanth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΗ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ μου Πέτρο,
    σημειώνω τις παρακάτω παραγράφους απο την ομιλία του Δημ.Πασόη,οι οποίες-νομίζω-είναι το ρεζουμέ της όλης φιλοσοφίας του πώς οραματίζεται να διοικήσει τον Δήμο,εάν κι εφόσον τον εμπιστευθεί ο Λαός της Αλμωπίας μας:
    -Τα προβλήματα απαιτούν λύσεις.Και δεν υπάρχουν λύσεις μπλέ-πράσινες ή κόκκινες.Υπάρχουν λύσεις καλές και κακές.
    -Με σεβασμό στις ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων του,με αυστηρή προτεραιότητα την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και αδιαπραγμάτευτη αρχή,ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    -Δεν στηριζόμαστε σε μηχανισμούς,ούτε σε <>.Στηριζόμαστε μόνο στην κοινωνία,στους πολίτες.
    -Πιστεύω σε μια αυτοδιοίκηση που ασχολείται μαζί με τους πολίτες,όχι σε βάρος τους,ούτε χωρίς αυτούς.
    Ευχές ο λαός της Αλμωπίας να στείλει στην Δημαρχία αυτόν που πιστεύει οτι είναι ο καλύτερος,για μιά Νέα Εποχή για όλην την Καρατζόβα,την οποίαν το κράτος των ΑΘΗΝΩΝ την έχει παραμελήσει απαράδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)