Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΙΝΟ

ΜΕ τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται η αντικειμενικότητα και η αμεροληψία και του blog  μας πέρα από τα άλλα Μέσα Ενημέρωσης που διαθέτουμε, Στο επίσημο δελτίο τύπου του Πέτρου Ζέρζη για την χθεσινή ομιλία επιβεβαιώνεται η επιστροφή λάσπης προς τον Χρήστο Μπίνο όπως γράφαμε στο blog μας. Το δελτίο Τύπου για την ομιλία έχει ως ΄εξής:


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος Αλμωπίας, Ανοικτός Δήμος στον κόσμο”, Πέτρος Ζέρζης, πραγματοποίησε κεντρική ομιλία χθες, Παρασκευή 5/11/2010, στις 7:30 το απόγευμα, μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Αριδαία.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας παρουσίασε το ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο στηρίζεται σε δύο πυλώνες, την αγροτική και την τουριστική ανάπτυξη. Όπως ανέφερε: “Έχουμε όραμα για το νέο Δήμο Αλμωπίας. Ένα όραμα ανάπτυξης, δημιουργίας υποδομών, βελτίωσης της ποιότητας ζωής για ένα Δήμο ανοικτό στον κόσμο.”

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στην επίθεση λάσπης που δέχεται. Όπως είπε χαρακτηριστικά:
Δεχόμαστε σκληρή επίθεση, όλο αυτό το διάστημα, για απραξία. Μας κατηγορούν αυτοί που δεν είχαν κάνει τίποτα.

Το 2007 παραλάβαμε ένα Δήμο σε κακή οικονομική κατάσταση.  Μέσα σε τέσσερα χρόνια καταφέραμε να μειώσουμε τα χρέη του και να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία του, χωρίς να καταφύγουμε στην εύκολη λύση του δανεισμού  και χωρίς την περικοπή υπαρκτών πόρων από τα ετήσια τεχνικά προγράμματα.

Βρήκαμε στο ΘΗΣΕΑ έργα προενταγμένα, χωρίς καμία μελετητική ωριμότητα. Εμείς, εκπονήσαμε όλες τις απαραίτητες μελέτες, εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, ωριμάσαμε 100% τα έργα και υλοποιήσαμε σχεδόν όλα τα έργα του ΘΗΣΕΑ.

2 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΤΡΟ...ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ (ΠΑΣΟΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)