Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΑΡΑΘΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΡΟΛΙΒΑΔΟ




Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 έχει προγραμματισθεί κοινή προπόνηση μελών της Ο.Μ.Γ στην περιοχή Ξηρολίβαδο Βεροίας. Η διαδρομή είναι περίπου 20 χλμ. σε λιβάδι και δάσος, χωρίς έντονες διαφορές κλίσεων (συνολικά περίπου 200 μ.).
 Το υψόμετρο του χωριού όπου θα δοθεί η εκκίνηση της κοινής προπόνησης είναι 1230 μ. και συνήθως η θερμοκρασία είναι 10 βαθμοί χαμηλότερη από αυτή της Βεροίας. Τα παπούτσια βουνού δεν είναι απαραίτητα, προβλέπονται ελάχιστες λάσπες με μικρή υγρασία στα χόρτα. Στην συγκεκριμένη κοινή προπόνηση μπορούν να συμμετάσχουν και φίλοι δρομείς εκτός  Ο.Μ.Γ. Τα μέλη της  Ο.Μ.Γ και οι φίλοι της θα συγκεντρωθούν στις 7:00 π.μ. στον ¨Πλατανότοπο¨ Γιαννιτσών για να μετακινηθούν προς την Βέροια με τα Ι.Χ αυτοκίνητα τους. Τα μέλη και φίλοι δρομείς εκτός Ο.Μ.Γ που θα μετακινηθούν εκτός Γιαννιτσών, θα πρέπει να παρευρίσκονται στην Πλατεία Ωρολογίου Βεροίας στις 7:45 π.μ. το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010. Όλη η αποστολή θα αναχωρήσει με τα ΙΧ αυτοκίνητα προς το Ξηρολίβαδο στις 7:45 π.μ. από την πλατεία Ωρολογίου Βεροίας.

Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2010, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συγκέντρωση μελών  Ο.Μ.Γ στο κτήμα Γαϊτάνη του Μπάμπη Γαϊτάνη (μαραθωνοδρόμος  Ο.Μ.Γ), στο Άνυδρο Πέλλας, για γεύμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)