Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TAEKWON DO ΑΠΟ ΤΟΝ ¨Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


    Με συμμετοχή 300 αθλητών από 12 συλλόγους  - μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος TAEKWON DO, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO ΕΛΟΤ.
    Διοργανωτής ήταν ο αθλητικός σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ. Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών , με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον Δημήτρη Ινδόπουλο.
    Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Μυλότοπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες τόσο αρχάριων και μικρών αθλητών όσο και αγώνες υψηλού επιπέδου , καθώς πολλοί από τους αθλητές συμμετέχουν και στα Πανελλήνια και Διεθνή Πρωταθλήματα.
    Οι αγώνες διεξήχθηκαν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 στις 9.00 το πρωί και οι αθλητές αγωνίζονταν ταυτόχρονα σε 3 ταιρέν. Στα 2 από αυτά διεξαγόταν το Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παίδες-κορασίδες, έφηβοι-νεανίδες και άνδρες-γυναίκες, ενώ στο 3ο αγωνίστηκαν οι αθλητές που είναι γεννημένοι από το 2000 και πάνω σε αγώνες επίδειξης χωρίς ανάδειξη νικητή όπως προβλέπεται από την Ομοσπονδία.
    Για πρώτη φορά σε Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι αθλητές με ηλεκτρονικούς θώρακες όπου αυτόματα με κάθε χτύπημα οι πόντοι καταγράφονται στον ηλεκτρονικό πίνακα. Τους αγώνες διαιτήτευσαν διαιτητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τους Παγκόσμιους κανονισμούς με υπεύθυνο των διαιτητών τον Τσουμπερλίδη Γιώργο.
    Κατά την έναρξη έγινε παράταξη και παρουσίαση των συλλόγων που έλαβαν μέρος από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Δημήτρη Ινδόπουλο, ο οποίος τους καλωσόρισε   και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους . επίσης τόνισε πως με τέτοιες διοργανώσεις που αναλαμβάνει τακτικά ο σύλλογος δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να αγωνίζονται και να βελτιώνουν την απόδοσή τους. Ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου Τζατζής Δημήτρης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους εκθείασε τις θετικές πρωτοβουλίες του συλλόγου και κυρίως του προπονητή Δημήτρη Ινδόπουλο που εργάζεται ακούραστα.
    Ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Μ. Αλέξανδρος¨ συμμετείχε με 50 αθλητές και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, 8 αργυρά και 3 χάλκινα.
    Χρυσά μετάλλια πήραν οι : Βαρσακόπουλος Βασίλης και Καραγκούνης Κυριάκος. Αργυρά μετάλλια πήραν οι : Τσεκούρα Αμαλία, Μπαξεβάνου Κυριακή, Αλμπάνη Αγγέλα, Βασιλειάδης Μιχάλης, Καρατσάς Πασχάλης, Κάμτσης Μάνος, Βαφειάδης Αντώνης και Πατσαρίζη Άννα. Χάλκινα μετάλλια πήραν οι : Σοϊλεμέζογλου Ελένη, και Αλμπάνη Παναγιώτα, ενώ την 4η θέση κατέκτησαν οι : Γεύγελης Ραφαήλ και Ξανθόπουλος Παύλος.
    Σε αγώνα χωρίς νικητή συμμετείχαν οι : Μπαλάσης Κωνσταντίνος, Ματινέλης Χρήστος, Καραφυλλιάς Δρόσος, Παναγιωτίδης Κυριάκος, Καραπατόγλου Σοφία, Μπαϊρακταρίδης Θησέας, Κάμτση Ελένη, Τσαμπουκιάνη Κατερίνα, Τσαμπουκιάνη Θεόδωρος, Μπαξεβάνου Ευγενία, Βαφειάδου Σταυρίνα, Λάσκος Κλεάνθης, Σαββίδης Χαράλαμπος, Ντάτσεκ Φίλιππος, Μπεαζίδης Ιορδάνης, Μπαϊρακταρίδης Δίας, Τσεκούρα Κωνσταντίνα, Φασόλης Μάνος, Γκίρμπας Χαράλαμπος, Πεταλάς Γιάννης, Ταρασίδης Νίκος, Μικρόπουλος Κωνσταντίνος, Μικρόπουλος Μηνάς, Γκέτσιος Πέτρος, Σοϊλεμέζογλου Ελένη, Μάγκας Μάριος, Αλμπάνης Κωνσταντίνος, Αλμπάνη Αντωνία, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Τσορλίνης Ματθαίος, Τσορλίνης Κυριάκος.
    Στους αγώνες συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι:
·        Α.Σ.Λασσάνης Κοζάνης  με προπονητή τον Γκαντιά Δημήτρη.
·        Α.Σ. Έδεσσας με προπονήτριες  την Μπιρόζη Ιορδάνα και την Μπιρόζη Αναστασία.
·        Α.Σ. Παλλήνης Χαλκιδικής με προπονητή τον Λαναρά Εμμανουήλ.
·        Α.Σ.Φίλιππος Τσαλί Γιαννιτσών με προπονητή τον Μακρυγιάννη Δημήτρη.
·        Α.Σ. ¨Εορδαϊκή Δύναμη¨ Πτολεμαΐδας με προπονητή τον Χριστίδη Χρήστο.
·        Α.Σ.TAEKWON DO Ιωαννίνων με προπονητές  τον Ζήκο Νικόλαο και τον Ζήκο Βασίλειο.
·        Α.Π.Σ. SHOGUN Φλώρινας με προπονητές τον Βουλγαρίδη Αθανάσιο και τον Βουλγαρίδη Μάνο.
·        Α.Σ. ¨Τόλμη¨ Κιλκίς με προπονητή τον Λεμονίδη Γιώργο.
·        Α.Σ. Μενεμένης Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Μιχαηλίδη Κυριάκο.
·        Α.Σ. Ελασσόνας με προπονητή τον Κατσάρα Ιωάννη. 
·        Α.Σ. ¨Άθλος¨ Κιλκίς με προπονητή τον Πουντζουκίδη Κώστα.
·        Α.Σ.Μ. «Μ.Αλέξανδρος» Γιαννιτσών με προπονητές τον Ινδόπουλο Δημήτρη και τον Πανώργια Σπύρο και βοηθούς τον Βασιλειάδη Μιχάλη και την Τέγου Ελένη.

Ο «Μ.Αλέξανδρος» θέλει να ευχαριστήσει την Ελληνική Ομοσπονδία TAEKWON DO , την Ένωση Βορείου Ελλάδος, τους διαιτητές και τους χειριστές των ηλεκτρονικών θωράκων εκπαιδευτές TAEKWON DO Γκετζέλη Νίκο από Αλεξανδρούπολη και Δημούτση Παναγιώτη από Σουφλί, την εταιρεία OLYPUS  για την προσφορά των Ολυμπιακών ταιρέν, τον Πρόεδρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Π.Μυλότοπου Τόκιο Γεώργιο και τους χορηγούς της διαφημιστικής προβολή που ήταν οι εξής:
·        ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, οργάνωση εκδηλώσεων, γάμος-βάφτιση – event, Ζαμίδη 1 –Γιαννιτσά, τηλ.23820501501-6975905050
·        ΓΕΡΜΑΝΟΣ.και είσαι μέσα
·        ΔΕΡΑΣ –ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, Βενιζέλου 57 τηλ.2382022374, Μπάφρας 17 τηλ.2382028220, Χ’’δημητρίου 64 τηλ.2382502065
·        ΖΗΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε., φωτοβολταϊκά – ανεμογεννήτριες, τηλ.6936115544
·        ΟΥΓΓΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ , τηλ.6974580089

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)