Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011 ο ετήσιος χορός του συλλόγου ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» στο
oικογενειακό κέντρο ΜΙΜΗΣ στη Σκύδρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός κ. Τζάκρη Θεοδώρα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος, οι Βουλευτές του Νομού κύριοι Καρασμάνης Γεώργιος, Γιουματζίδης Βασίλης και Θεοδωρίδης Ηλίας και ο πρώην Ευρωβουλευτής κ. Γκλαβάκης Ιωάννης.
Αντιπροσωπίες των συνεργαζόμενων συλλόγων Πυρρίχιος Σεβαστιανών, Μίεζας Κοπανού, Μικρασιατών Έδεσσας Η ΜΠΙΓΑ,  Φίλων παραδοσιακής μουσικής και χορού Έδεσσας, Ποντίων Τσακώνων-Χρύσας-Ροδωνιάς, Ποντίων φοιτητών Ιωαννίνων, Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας και πλήθος κόσμου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον ανεπανάληπτο Κώστα Θεοδοσιάδη στη λύρα και το τραγούδι που μαζί με την ορχήστρα του ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους στο ποντιακό πρόγραμμα και τον Γιάννη Παναγιωτίδη στο κλαρίνο για τους δημοτικούς χορούς. Τα χορευτικά του συλλόγου σε μια άψογη παρουσίαση συνόδευσαν ηχητικά ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης στη λύρα, ο Χρήστος Γάτσος στο γαβάλ (φλογέρα) και η Κική Μωυσιάδου στο νταούλι.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει   θερμά όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία και το κέφι τους, την προσπάθειά του να κρατήσει ενεργό και δυναμικό ένα σύλλογο με βαριά ιστορία 41 χρόνων, παρ’ όλες τις οικονομικές αντιξοότητες που όλα τα νοικοκυριά βιώνουν αυτούς τους καιρούς.
Ευχαριστούμε τις αντιπροσωπίες των συλλόγων που παρευρέθηκαν, τους χορηγούς μας, που πάντα μας στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.
Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων σας,  για να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη συνέχιση της παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)