Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011


Τελικά επιβεβαιώνεται η απειλή του τελευταίου Δημάρχου του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη .


Σύμφωνα με πηγή που είναι πολύ κοντά στον σημερινό
  Δήμαρχο ,οι απειλές εκτοξεύτηκαν όχι σε καφετερία ,αλλά στο ίδιο το γραφείο του Δημάρχου , όταν τον είχε καλέσει  πρόσφατα  προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις για τις διάφορες εκκρεμότητες που άφησε . Ο πρώην Δήμαρχος  του είπε πως τώρα   που έρχεται η Νέα Δημοκρατία , θα τον κανονίσει.  
Η πληροφορία μέχρι στιγμής πάντως δεν έχε διαψευστεί από καμία πλευρα.

2 σχόλια:

  1. ΨΑΞΤΕ ΜΑΓΙΣΕΣ,ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ, ΒΟΥΝΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ; ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΦΙΣΤΕΙ; ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ. ΚΑΫΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΚΑΙ ΚΑΫΜΕΝΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι έργο θέλετε,να παραχθεί όταν εσείς γενάτε το κακό συναπάντημα με τούς κλέφτες που εκολάπτεται,μπράβο στον δήμαρχο και στούς πολίτες που είναι δίπλα του με την βοήθεια των ακούραστων συνεργατών του,και με ρόλους διοίκησης και χωρίς.Μπράβω και στούς κακοήθης προηγούμενους διοικούντες που μόνο όταν χάσουν τον μπούσουλα αρχίζουν της απειλές,ας το βουλώσουν γιατί στο κόμμα που ανήκουν,δεν είναι μόνοι και δεν έχουν θέσει οι τραμπούκοι που όπως φαίνεται δεν ξεχνούν επιτέλους το ποιοί είναι χωρίς την συμπαράσταση του πολίτη.Ας ΠΕΤΆΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΊΟ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΏΝ ΚΑΙ Ας ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΉΡΙΟ ΤΗς ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉς ΤΟΥ διότι αυτήν την φορά το θέλουν οι πολλοί.είναι τιμή του δημάρχου που τον αποκαλείται λεγάμενο διότι θέλει το όνομάτου καθαρό και μακριά απο λύσες κλοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)