Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 6 – 1

Καταιγιστική ήταν η ομάδα της Αξού στο δεύτερο ημίχρονο η οποία φιλοδώρησε με 6 τέρματα την ομάδα του Εθνικού Γ.
που παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να κρατήσει το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε στο 40’ λεπτό αφού δέχτηκε το δεύτερο τέρμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε πολύ νωρίς αφού μόλις στο 2’ ο Τσαβδάρης σε εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή και δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χαχαμίδη ανοίγοντας πολύ νωρίς το σκορ σε 1-0. Αυτό χαλάρωσε τους παίχτες της Νίκης, αλλά πείσμωσε τους παίχτες του Εθνικού που σιγά σιγά βγήκε μπροστά έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε στο 40’ να ισοφαρίση το σκορ σε 1-1 με κεφαλιά του Γκουρούλη. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ αφού στο 45’ ο Τσαλδάρης και πάλι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 κι έστειλε την ομάδα του στ’ αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους. Στην επανάληψη η ομάδα της Αξού ήταν καταιγιστική αφού δεν άφησε τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει από το γήπεδο με κάτι θετικό. Έτσι στο 63’ ο Ντότας με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Σάρρα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ που με δυο τέρματα στο 70’ και στο 79’ έκανε το 5-1, και στο 90’ ήταν και πάλι ο Τσαβδάρης  που με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ 6-1.
Η διαιτησία του κ Θεολόγου καθώς και των βοηθών του κ Μιχάλογλου και του κ Καραφωτάκη ήταν καλή.
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ : Νεοκοσμίδης, Καμτσίκης Γ. (42’ Ντότας), Ρήγας, Μινασίδης, Ουρούτσι, Καμτσίκης Χ. (60’ Νιοράτζε), Παπαδόπουλος Τ., Τοπαλίδης, Σάρρα Τσαβδάρης, Δημτσούδης (46’ Καραμαριάς).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ : Χαχαμίδης, Ταταρίδης (72’ Τσιτλακίδης), Γουργούλας (53’ Παπαδόπουλος Γ.), Γρηγοριάδης Τζάτσης, Μπουρλούτσκι, Γκουρούλη, Φωκάς Δ. (65’ Τσακμακίδης), Φωκάς Ι., Ελευθεριάδης, Κοσάτζε.

Π. Σαρακινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)