Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 Μετά από ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι που ικανοποίησε τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν , η Δόξα Εξαπλατάνου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Αλωπίας επί της Φιλώτειας με 4-1

Το τελικό απoτέλεσμα κρίνεται δίκαιο ,αφού η Δόξα στο β΄μέρος ήταν καλύτερη και εκτός απο τα  τέσσερα γκολ δημιούργησε και άλλες καλές ευκαιρίες.

 Στο α μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς  καλύτεροι ,αλλά η Δόξα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ.



Στο 41΄ο διαιτητής δεν έδωσε  φάουλ στο χώρο του κέντρου υπερ της Φιλώτειας(ο διαιτητής είχε κάνει κάποια ακόμα λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου  σε βάρος της).΄Στη συνέχεια έγινε  μια σέντρα απελπισίας . Η μπάλα πήρε ύψος ,κι ενώ  όλοι περίμεναν να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας ,αυτή έφυγε από τα χέρια του και ο καραδοκών Παρτσανάκης πανεύκολα έκανε το 1-0.

Στο β ΄μέρος η Δόξα μπήκε καλύτερη,αλλά η Φιλώτεια είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 48΄ με τον  Βασίλη Γάτσο  που σούταρε άουτ από καλή θέση .Στο 55΄περίτεχνη ενέργεια των γηπεδούχων με τελικό αποδέκτη σε θέση βολής ο Ν. Τσολερίδης ,αλλά η μπάλα αναπήδησε και το σουτ έφυγε πολύ ψηλά.

Στο 61΄από το ύψος της περιοχής ο Γκόγκος  με ασύλληπτο γωνιακό σουτ κάνει το 2-0 .

Στο 63΄ο  Ν. Τσολερίδης μπαίνει ωραία στην περιοχή ,πλασσάρει  η μπάλα χτυπάει στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και επιστρέφει στον ίδιο . Εκεί  μαζί με δύο    αμυντικούς διεκδικεί τη μπάλα και πέφτει κάτω .Ο Διαιτητής  , που ήταν κοντά στη φάση ,δείχνει αμέσως πέναλτυ . Ακολουθεί πανδαιμόνιο διαμαρτυριών από την Φιλώτεια . Ο διαιτητής  δείχνει κόκκινη κάρτα στονΜπακάρη ,θεωρώντας ότι τον εξύβρισε , ενώ στην πραγματικότητα τον εξύβρισε παράγοντας της ομάδας  του,, και αποχωρεί για 10 λεπτά περίπου στα αποδυτήρια.

Μετά την επιστροφή στο γήπεδο , ο Ν Τσολερίδης εκτελει το πέναλτυ και κάνει το3-0,αφού ο τερματοφύλακας αποκρούει αλλά δεν μπορεί να αποσοβήσει  το γκολ.

Στο 77΄ο Γκόγκος με ωραίο τρόπο κάνει το4-0
Στο 80΄  ο Γκόγκος μπαίνει στην περιοχή,οι αμυντικοί τον «κλαδεύουν» από πίσω ,αλλά ο διαιτητής δεν δίνει το κλασσικό πέναλτυ

Στο 85΄ο Β. Γάτσος κάνει το τελικό 4-1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  STYDIO PANTELIDI  -ΑΡΙΔΑΙΑ









1 σχόλιο:

  1. ti les re esu pou egrapses auta pou eides lathoi tou diaititikai adikise tin filoteiao exaplatanos eprepe na valei efta gool.pes oti goustareis kai esy tin filotia kai min les xazomares.tous ida me ti einai.oxi 1 alla 4 arpaxan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)