Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2010ΤΟ 1Ο Δ.Σ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Τ
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας αναδείχτηκε πρωταθλητής των αγώνων μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας για το 2011, που οργάνωσε Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας « Ο Μέγας

Αλέξανδρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.) και την υποστήριξη του 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας.
Ο τελικός της διοργάνωσης μεταξύ των ομάδων του 1ου Δ.Σ. Αριδαίας και του 2ου Δ.Σ. Αριδαίας ήταν συγκλονιστικός και οι ομάδες παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα, με τελικό νικητή την ομάδα του 1ου Δ.Σ. με σκορ 35 - 22
Τα δεκάλεπτα: 11-0, 22 – 6, 33 – 9, 35 – 22.
Συνθέσεις:
 1οΔ.Σ.Αριδαίας-(Πέτσου): Μπαϊρακταρίδης Φ., Καλκαβούρη Μ., Σαμάνδης Ν., Βόλτσης Γ., Μπούραλης Γ., Μπούραλης Σ.,,Μισκοβιτς Μ., Καπέλλης Χ., Δούκας Δ. Μπίνος Γ., Δίος Δ., Βάτσης Γ.
2ο Δ.Σ. Αριδαίας(Αγγελίδου): Γκιώση Σ.,Πασαλίδης Κ.,Αναστασιάδης ,  Κιλικλής Χ., Καντετζίδης Ι., Πετρόπουλος. Φ., Μαθιουδάκης Ε.,Μαχαιρίδης Γ., Καραγλάνης Α., Μαχαιρίδης Β..Κιρμιζίδης Σ., Τζάρη Σ.,
Το  Δ.Σ. Τσάκων κατέλαβε την 3η θέση στην διοργάνωση, κερδίζοντας στον μικρό τελικό την ομάδα του 3ου Δ.Σ. Αριδαίας με σκορ 30 – 14.
Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:
1ο Δ.Σ. Αριδαίας- Δ.Σ. Εξαπ/νου  36 – 18     (1ος όμιλος)
2ο Δ.Σ. Αριδαίας- 3ο   Δ.Σ. Αριδαίας   28 – 13     (2ος όμιλος)
2ο Δ.Σ. Αριδαίας- 4ο   Δ.Σ. Αριδαίας   24 -9    (2ος όμιλος)
Δ.Σ. Εξαπ/νου - Δ.Σ. Τσάκων – Χρύσας   12 - 30 (1ος όμιλος)
1ο Δ.Σ. Αριδαίας- Δ.Σ. Τσάκων – Χρύσας  26 – 22  (1ος όμιλος)
3 ο Δ.Σ. Αριδαίας- 4ο   Δ.Σ. Αριδαίας  32 - 21 (2ος όμιλος)
Στον τελικό προκρίθηκαν οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων και στον μικρό τελικό οι δύο δεύτερες.
Τα έπαθλα των αγώνων αθλοθετήθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας.
Την απονομή των επάθλων στην νικήτρια ομάδα έκανε η Αντιδήμαρχος κ. Μπαγκή, στην δεύτερη η Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων κ. Βαμβάκη και στην Τρίτη ομάδα ο Προϊστάμενος του Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τοπούζης.
Οι διοργανωτές, ευχαριστούν τον Προπονητή του ΦΟΑ κ. Τσουλφά Χ. για την διαιτησία σ΄ όλα τα παιγνίδια των αγώνων καθώς επίσης και τους αθλητές Στρεμπένη Μ., Καστέα Ε., Γεωργολούμη Α., Τζάρη Δ., που έπαιξαν γραμματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)