Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΕΛΛΑ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

ΜΕ αφορμή επιστολή  του Εδεσσαικού που ζητά μέγγραφο προστασία από την Αστυνομία για το αυριανό παιχνίδι στη Πέλλα , η ομάδα της Πέλλας ε΄ξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Απίστευτο!!!
Ο άλλοτε κραταιός εδεσσαϊκός, το καμάρι του νομού μας, πιθανολογεί, μεμψιμοιρεί και κλαψουρίζει σαν το πιτσιρικά που του κλέψαν τη σοκολάτα.
Θαυμάστε ύφος και περιεχόμενο επίσημου αιτήματος!!! Χαιρετίστε τη θρασυδειλία των κυρίων και αφουγκραστείτε τον καημό τους. Τιμή και δόξα στους νεόκοπους παράγοντες που κατάντησαν, με τα τερτίπια τους, τον ιστορικό αυτό σύλλογο σε μικροομαδούλα της σειράς, να βολοδέρνει στα χαμηλά πατώματα της τοπικής Α1 κατηγορίας.
Οι κύριοι αυτοί, ωςσύγχρονοι ΚΥΠατζήδες, επικαλούνται χωρίς ντροπή “πληροφορίες”, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας υποβιβάζουν στο επίπεδο των τραμπούκων ταταρομογγόλων. Μειωτικός και προσβλητικός χαρακτηρισμός αισχίστου είδους.
Αναφέρονται σε “ παρόμοιες επιθέσεις” χωρίς να επισυνάπτουν κάποιο τέτοιο  ιστορικό. Δυστυχώς για τους κυρίους αυτούς η μεταξύ μας αναμέτρηση είναι η τελευταία για φέτος που διεξάγεται στο γήπεδο μας και η δεκάτη ενάτη κατά σειρά στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, για πρωτάθλημα και κύπελλο.
Πείτε μας λοιπόν μεγαλοσχήμονες παράγοντες των καταρρακτών 1(ολογράφως μία), περίπτωση κατά την οποία δημιουργήθηκε το παραμικρό στο γήπεδό μας. Για του λόγου το αληθές, επικαλούμαστε τη μαρτυρία όλων των ομάδων που φιλοξενήσαμε, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, στην Πέλλα.
Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης σε αγώνα της ΕΠΣ Πέλλας είναι οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας, από πού αντλείτε το δικαίωμα να μας κατασυκοφαντείτε συλλήβδην; Σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Τέλος, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού να παραβρεθεί το Σάββατο 16/4/2011 στο γήπεδό μας για να διαπιστώσει από κοντά το αβάσιμο ή όχι των ισχυρισμών των παραγόντων του εδεσσαϊκού.


Με τιμή, αθλητικούς χαιρετισμούς και ευχαριστίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ  ‘’ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΠΕΛΛΑΣ’’

2 σχόλια:

  1. Σε πανελληνια αποκλειστικοτητα δειτε το βιντεο με την ατμοσφαιρα και τον τραυματισμο του Ρομαντζη στο ντερμπι ΠΕΛΛΑ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1-0.
    http://a-bet.info/index.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)