Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εδεσσας ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας κ περιχώρων αισθάνεται έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα ΜΜΕ που πλαισίωσαν και υποστήριξαν με άριστο τρόπο και δέουσα ευαισθησία την

 
εκδήλωση «Χορεύοντας για τη Ζωή» που συγκίνησε και άγγιξε τις καρδιές όλων των συνανθρώπων μας που μπόρεσαν και παρευρέθηκαν σ’ αυτή. Αλλά και για όσους δεν κατάφεραν να απολαύσουν αυτές τις όμορφες στιγμές, με την επιμέλεια και πολύ όμορφη προβολή όλης της εκδήλωσης μέσω της εφημερίδας Εδεσσαική που μας στηρίζει και υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, όλος ο κόσμος ήταν παρών Χορεύοντας για τη Ζωή! Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις εφημερίδες Εδεσσαική, Γεγονότα, Άποψη, Λόγος, Φωνή Αλμωπίας, Πέλλα News, Νέοι  Ορίζοντες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ3 και τον κ. Σωτηριάδη αλλά και το  TV100  και τον κ. Αβαγιαννό.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Δήμο Έδεσσας για την ευγενική χορηγία και υποστήριξη για την ομαλή αλλά και άριστη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας κ περιχώρων ευχαριστεί θερμά την  Πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών  Έδεσσας κα Μπούζουρα Μαρία, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» κα Ροζαλία Γαβριηλίδου , τον Πρόεδρο του συλλόγου Φ.Σ.  Μ. Αλεξάνδρου κ. Ιακωβάκη Ηλία, τον Πρόεδρο του συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού Ν. Πέλλας και τον χοροδιδάσκαλο ενηλίκων της Λαογραφικής Εταιρείας Ν. Πέλλας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας & περιχώρων για την υποστήριξή τους και την άψογη συνεργασία τους στην εκδήλωση «Χορεύοντας για τη Ζωή» αλλά και για τα όμορφα λόγια για τον αγώνα του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε που είστε πλάι μας στον αγώνα που λέγεται καρκίνος.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Τριγωνάκη Δανάη
Η Γραμματέας
Στανίση Χρυσάνθη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)