Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Aπονομή του τίτλου στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Γιαννιτσών

Πραγματοποιηθηκε η απονομή του τίτλου στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Γιαννιτσών από τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΠέλλας κ  Άλκη Νουσηκυρου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ν. Μυλοτόπου.



Ο πρόεδρος της ένωσης Πέλλας συνεχάρει τους ποδοσφαιριστές την διοίκηση και τον προπονητή ου ΠΑΟΚ Γιαννιτσών για την κατάκτηση του τίτλου και ευχήθηκε ότι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.
Για τον άθλο της ανόδου μίλησαν στις www. Matiespellas.gr και τρείς πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.
Ο λόγος για το επιθετικό δίδυμο καλαϊτζή – Τσάλμα που η συμβολή τους στην άνοδο ήταν τεράστια φέτος και ο χρυσός σκόρερ Νταλής που με το γκολ του στον τελικό με τον Εδεσσαϊκό έδωσε την άνοδο στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών για πρώτη φορά στην ιστορία του.


Χρήστος Καλαϊτζής (επιθετικός 15 γκολ στο πρωτάθλημα)
Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών  που για πρώτη φορά ανεβαίνει  σε επαγγελματική κατηγορία συγχαρητήρια  σε όλους για την ‘άνοδος μας  ήμασταν μια  πολύ καλή παρέα  όλη η ομάδα και το άριστο κλίμα που είχαμε οδήγησε την ομάδα στην άνοδο ,  παίζω πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και σε μεγαλύτερες κατηγορίες πρώτη φορά συναντώ τόσο καλό κλίμα σε ομάδα συγχαρητήρια στην διοίκηση για την καλή δουλειά τους ιδιαίτερα στον πρόεδρο Δαμασκουδη και τον Βασιλειάδη, πιστεύω ότι πλέων δικαιούμαστε ένα γήπεδο η ομάδα μας θέλει το δικό της σπίτι , για να πετυχει πολλά περισσότερα.

Γιάννη Τσάλμας (πρώτος σκόρερ της Α’1 κατηγορίας Πέλλας 2010-2011 με 30 γκολ)

 Η άνοδος δεν ήταν απλά ένα όνειρο, δεν υπάρχουν λόγια για τον άθλο αυτό, κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όμως το κατακτήσαμε δίκαια και  άξια και  αυτό το λέει  και η βαθμολογία  της κανονικής περιόδου.  Συγχαρητήρια σε όλους,  μια ομάδα χωρίς πολύ  κόσμο  και χωρίς δικό της γήπεδο, πετυχε  αυτόν τον άθλο. Συγχαρητήρια σε όλους διοίκηση, προπονητές,  παίκτες  η ομάδα πέτυχε κάτι σπουδαίο σήμερα γράφοντας ιστορία , όλοι ήμασταν μια μεγάλη παρέα πιστεύω και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και του χρόνου.

Νταλής  (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ Γιαννιτσών)
Όλη την χρονιά προσπαθήσαμε για ένα μεγάλο στόχο, που πολλοί δεν το πίστευαν ότι θα καταφέρουμε την άνοδο. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε, να ανέβουμε, για μένα ήταν όνειρο να βάλω γκολ, στον μεγάλο τελικό πραγματικά είμαι ευτυχισμένος γιαυτό,  ωραίες στιγμές ζήσαμε φέτος και ελπίζω να  ζήσουμε  τέτοιες και του χρόνου.

Γιώργος Χατζηχρήστος




1 σχόλιο:

  1. TA SYXARITITIA ANIKOYN STON ALKH TON PROEDRO THS EPS POY FRONTISE NA AYTOKTONISI TON EDESSAIKO! POIA OMADA UA ANTEXE NA PAIZEI NTERBI TETARTH-KYRIAKI-TEATARTI KAI ME PARATASI??? AN O EDESSAIKOS EIXE AKOMA 3 MERES JEKOYRASI UA TO KAUARIZE TO MATS. MPRABO ALKH KAI TOY XRONOY KAI GIA THN EPILOGH THS TRIPLETAS. POY TON BRHKES AYTON TON GEORGIOY POY EIXE ANOIXTA TA MATIA TOY STO FTYSIMO KAI KLEISTA STO PIASIMO APO TON LAIMO POY PROHGHUHKE. OMOS NA MHN JEXNAME KAI TON ANYPARKTO DIAITITIKA ALATZA POY EBALE TO XERAKI TOY KANONIKA. OMOS ME TON EDESSAIKO DEN KAUARISAN OLA AYTA TA FRUTA UA TON SYNANTANE PANTA MPROSTA TOYS KAI UA FANE KALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)