Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Οι Καλύτεροι του νομού Πέλλας






Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι www.matiespellas.gr σε συνεργασία με την Πέλλα Τηλεόραση και την συμπαράσταση της ΕΠΣΝ Πέλλας και την ευγενική χορηγία του ομίλου εταιρειών Γεωργίου (Αρένα pool bar) διοργανώνει την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 8μ.μ. στο υπέροχο χώρο του Αrena pool bar 2 χλμ Γιαννιτσών – Εδέσσης την γιορτή ποδοσφαίρου της Α’1 Πέλλας.

Στην εκδήλωση θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στους παίκτες , προπονητές διαιτητές που πρώτευσαν μετά από έγκυρη ψηφοφορία των προπονητών, δημοσιογράφων και φορέων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας της Α’1 κατηγορίας του νομού την βιτρίνα του ποδοσφαίρου της Πέλλας.

Τα αποτελέσματα με τους καλύτερους ανά κατηγορία έχουν ήδη βγει όμως οι νικητές θα ανακοινωθούν την ημέρα της εκδήλωσης.

Να δούμε σήμερα τους 5 επικρατέστερους (πρώτους σε ψηφους) με τυχαία σειρά μια που ο νικητής ανά κατηγορία θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

Καλύτερος Τερματοφύλακας

Οι επικρατέστεροι, Γαβριηλίδης, Πασχαλίδης, Καραογλανίδης, Δημητριάδης ,Ουγκανεζωφ.

Καλύτερος Αμυντικός (Οι επικρατέστεροι): Γεωργίου , Δημητριάδης, ειρηνάκης, Βένος , Μπογδάνης.

Καλύτερος Μέσος (οι επικρατέστεροι): Μυλωνόπουλος(Πελλα), Τσόρμπας Ε.(Έδεσσα), Χαλεπόυδης(ΠΑΟΚ Γ),Αντωνιάδης (Αλμωπός) Ιωάννου (πρ. Ηλίας).

Καλύτερος επιθετικός (οι 5 επικρατέστεροι): Καλωτι (Πρ. Ηλίας), Καλαιτζής (ΠΑΟΚ Γ.), Τσάλμας (ΠΑΟΚ Γ.), Χαρμάνας (Πέλλα), Γκεοργκιεφ (Εδεσσα).

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας (οι επικρατέστεροι): Τσάλμας (ΠΑΟΚ Γ.), Καλαϊτζής (ΠΑΟΚ Γ.), Γκεοργκιεφ (Εδεσσα), Τσόρμπας (Έδεσσα). Πασχαλίδης (Έδεσσα), Τζιβελέκης (Πελλα).

Καλύτερο Ταλέντο (οι επικρατέστεροι): Τσόλκας (Αλμωπός), Γκουγκουλούδης (ΠΑΟΚ Γ.), Καλώτι (Πρ. Ηλίας), Λαμπρίδης (Έδεσσα), Καπαγιάρογλου (Έδεσσα), Τσολερίδης (Αψαλος), Τσόρμπας Β (Άψαλος), Τόπκας (Καλύβια).

Καλύτερος διαιτητής (οι επικρατέστεροι για τη νίκη), Σελεμίδης, Τομίδης, Μιχαηλίδης, Αλατζάς, Πασλαμουσκας, Καρυπίδης, Θεολόγου, Σιδηρόπουλος.Ροδοβίτης.

Καλύτερος βοηθός διαιτητή (οι επικρατέστεροι ) : Σιπκας Γ, Σϊπκας, Ευφραιμιδου, Ρούντος, Τοπουσδώνης.

Καλυτερη ομάδα (οι επικρατέστερες για την πρωτιά): Πέλλα, Εδεσσαϊκός, Παοκ γ., Πρ. Ηλιάς, Αλμωπός, Μάνδαλο.

Καλύτερος Προπονητής: οι επικρατέστεροι για την πρωτιά):Αντωνάς, Ασλανίδης, Κουρογιωργάκης, Χαραλαμπίδης, Καραμίγκος, Βοιτσίδης, Γιακαμόζης.



Συγχαρητήρια σε όλους τους προαναφερόμενους που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα και πήραν τις ψήφους . Για ακόμα μια φορά τονίζω ότι η σειρά πιο πάνω είναι τυχαία, οι νικητές , οι πρώτοι σε ψήφους θα ανακοινωθούν την Τετάρτη στην εκδήλωση που είναι ανοιχτή για όλους τους προαναφερόμενους, παράγοντές , προπονητές και φορείς του νομου μας.



Γ. Χατζηχρήστος 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ
    ο Ιορδάνης Νουσηκύρου και ο Αλκιβιάδης Τσοτσος.
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    ο Περικλής και ο Αντώνης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ο Βασιλάκης Καίλας και ο Βασιλάκης Τζιουβάρας
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ
    Ο φΊΛΙΠΠΑς και ο Γιάννης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΟΞΕΡ
    ο Βαλάντης και ο Δοξασης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣΕΡ
    Ο Παδοπουλος, ο παπαδοπουλος και ο Παπαπαδοπουλος
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
    Ο σΤΑΥΡΟς και το θηριο του προφητη
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 4ος
    ο Γιώργος Ρ και ο Γιώργος Μ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δημοσιογραφος
    ο Θανασης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΑΤΗΣ
    ο σαραντης και ο μαραντης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ
    αυτος που τα εχωσε χοντρα χωρις αποτελεσμα ο Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)