Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ επίθεση εξαπέλυσε μερίδα του τύπου της Αλμωπίας για δεύτερη συνεχόμενη

εβδομάδα κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας,με αφορμή την εμπεριστατωμένη  έκθεσή  του για καταπάτηση δημοτικών εκτάσεων στην Αριδαία.
Είναι εμφανές ότι τα συμφέροντα που θίγονται άρχισαν να «δείχνουν τα δόντια τους»,και να απειλούν εμμέσως πλην σαφώς με τον γνωστό τρόπο που γνωρίζουν.
Δείγμα του μεγάλου πανικού που τους έχει κυριεύσει.Μάλιστα πέρα από τις «απειλές» δημοσιεύεται περισπούδαστο  άρθρο με τίτλο ¨η αλήθεια για το   108  οικοδομικό   τετράγωνο της Αριδαίας. Αν κα ανυπόγραφο   με τον τρόπο γραφής  φωτογραφίζει  πεντακάθαρα τον συντάκτη του που είναι πολύ καλά ενημερωμένος. Όπως δεδείχνει το δείγμα γραφής ,γνωρίζει το θέμα από πρώτο χέρι.
Οι πρωτοφανείς αυτές απειλές ,και διάφορες «πικρίες» σε συμβούλους του  Δημάρχου , βρήκαν έδαφος να δημιουργήσουν ένα προσωρινό κλίμα προβληματισμού στη παράταξη του Δημάρχου.
Δεν αποκλείεται κάποιοι από  τους "θιγόμενους" να προχώρησαν ακόμα παραπέρα χρησιμοποιώντας παλιές και προφανώς δοκιμασμένες επιτυχώς ως τώρα μεθόδους.

10 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ Ο "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ" ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ?
    ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΠ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 30 χρόνια δουλεύει ρει πανίκα . η νεολαία τον στηρίζει . Μπίνος , Ζέρζης και όσοι από τους δημοτικούς σύμβουλους τους φάγανε και κάναν τα στραβά μάτια να τρώνε τουρλού αυτές τις ημέρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΜΗΠΩΣ Ο "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ" ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ?"

    Χρειάζεται πτυχίο δικαστή για να κάνει κάποιος μια έρευνα και να δημοσιοποιήσει αυτά που ανακάλυψε;

    "ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?"
    Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει μια έρευνα; (η οποία είναι στα καθήκοντά του να κάνει) Πιστεύετε ότι γνωρίζετε καλύτερα εσείς τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που πρέπει να έχει ο εκλεγμένος "Συμπαραστάτης" από ότι ο νομοθέτης;

    "ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ?"
    Αν και έχει σχέση με νομικά θέματα, νομίζω ότι είναι άσχετο με το θέμα. Το θέμα είναι:
    Έκανε κάτι που δεν προβλέπουν οι αρμοδιότητές του; Έκανε κάτι παράνομο;
    Εγώ από όσο είδα και στο δημοτικό συμβούλιο παρουσίασε τις καταγγελίες που έγιναν από πολίτες. Θα προτιμούσατε να μην το κάνει;
    Από την άλλη έχετε εσείς σχέση με νομικά θέματα; Είστε πιο «μορφωμένος»; (Γράφεται δικαιοσύνη και ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ) Θεωρείτε τον εαυτό σας καταλληλότερο για αυτήν τη θέση; Για να δεχθείτε δηλαδή καταγγελίες από δημότες και να κάνετε έρευνα πρέπει να έχετε τελειώσει Νομική;
    Θεωρείτε ότι για να αναλάβει κάποιος ένα αξίωμα (Συμπαραστάτης, Δήμαρχος, Βουλευτής κτλ) και να κάνει κάποια έρευνα ή και προτάσεις (στο δημοτικό συμβούλιο, στην περιφέρεια ή στη Βουλή), θα πρέπει να έχει τελειώσει νομική ή έστω να έχει τελειώσει και Δημοτικό;
    Με συγχωρείτε, αλλά αν διαφωνείτε με αυτό, τότε διαφωνείτε και με το δημοκρατικό πολίτευμα.


    "ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ."
    Ποτέ δεν χαρακτήρισε τίποτα και κανέναν. Ούτε καν ονόματα είπε.

    "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΠ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ. "
    Ξανά: Δεν χαρακτήρισε κανέναν. Δεν είπε ονόματα.
    Παρουσίασε καταγγελίες πολιτών.
    Αααν το δημοτικό συμβούλιο τις θεωρήσει βάσιμες θα τις προωθήσει στη δικαιοσύνη.
    Αααν τότε βγει καταδικαστική απόφαση, τότε είναι ένοχοι και πρέπει να τιμωρηθούν.
    Προτιμάτε να μην πάει στη δικαιοσύνη το θέμα;
    Προτιμάτε να μην τιμωρηθούν (αν υπάρχουν) οι ένοχοι;
    Δεν είναι καλύτερα για κάποιον αθώο να δικαιωθεί στο δικαστήριο και να καθαρίσει το όνομά του από το να ακούγονται φήμες για "κουκούλωμα" σε μια ακόμα υπόθεση διαφθοράς στην Ελλάδα;
    Τέλος, προτιμάτε να μην γίνει καμία διερεύνηση;
    Και αν ναι,
    ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. autos de dikazei ,mazevei stoixeia kai o eisagkeleas dikazei,alla opoios exei th myga mygiazete. ligo ypomonh filoi mou kai ola tha vgoun sth fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Αλμωπία πέσαμε στην λούμπα των καταγγελομένων και των καταγγελόντων, δηλαδή θα φτάσουμε στο σημείο οι κερδισμένοι των κάθε δημοτικών εκλογών να καταγγέλουν τους χαμένους για κακοδιοίκηση και λοβητούρες. Απο τα λίγα που γνωρίζω δουλειά του "Συμπαραστάτη" δεν είναι να στέλνει υποθέσεις στην δικαιοσύνη, για αυτό υπάρχουν τα αρμόδια όργανα οι ελεκτές Δημόσιας Διοίκησης, οι Επιθεωρητές, η αστυνομία ο εισαγγελέας κλπ. Ο συγκεκριμένος θεωρώ οτι "υπερβάλει εαυτόν" και παραβιάζει τους κανόνες δεοντολογίας οφού με τα πορίσματά του δημιουργεί κλίμα για "καταπατητές" και "κλέφτες" χωρίς να υπάρχει καμία καταδικαστική απόφαση. Ο "συμπαραστάτης" να καταλάβει ότι δεν είναι δικαστική εξουσία ούτε έχει διοικητικές αρμοδιότητες. Καθήκον του είναι να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών όταν αδικούνται απο την τωρινή διοίκηση του Δήμου.
    Οι αποκαλούμενοι "καταπατητές" και οι αποκαλούμενοι "κλέφτες" είναι πολίτες και πρέπει να τους ζητηθεί η άποψη πριν το λαικό δικαστήριο του Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρώ ότι ο "Συμπαραστάτης" έχει πρωτεύον καθήκον να συμπαρασταθεί στούς καταγγελόμενους πολίτες οι οποίοι έχουν να αντιμετοπίσουν τον ρεμβασισμό των νικητών των εκλογών και κατόπιν αν αποδειχθούν αληθινές οι καταγγελείες και καταδικαστούν απο την δικαιοσύνη τότε να αναφέρονται με τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς, μέχρι τότε υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας το οποίο στην Αλμωπία το ξεχάσαμε για όσους μας διοίκησαν έως τώρα και τους αποκαλούμε "κλέφτες", "λαμόγια" κλπ και στο κάτω κάτω εμείς τους εκλέξαμε δεν οφείλουμε να τους δώσουμε το τεκμήριο της αθοώτητας. Κάθε λαός έχει τους κυβερνήτες που του αξίζουν και εμάς στην Αλμωπία αυτοί μας άξιζαν τόσα χρόνια. Ποίος κάτοικος η ποιός εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος δεν έκανε μια μικρή η μεγαλύτερη παρανομία, ενα μικρό ή μεγαλύτερο ρουσφέτι όποιος θεωρεί τον ευατό του αναμάρτητο πρώτος τον λίθο βαλέτω κ. "Συμπαραστάτη" διαφορετικά όλους τους κατοίκους και τους δημοτικούς συμβούλους να τους οδηγήσετε στα λαικά δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπομονή .. τα πορίσματα είναι στον εισαγγελέα , αυτός θα κρίνει ζωντόβολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. esy apo thn orma poy vrizeis mallon tin aderfi soy ektheteis kai ton xaderfo soy ton dhmarxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. που ειναι η δημοτικη πισινα ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ.ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΟ 1983 Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ Ο.Τ 108 8.585 Τ.Μ ΚΑΙ ΣΤΟ Ο.Τ110 4.540 Τ.Μ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ? ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)