Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣΠρόγραμμα Ε.Ε. Διανομής Τροφίμων

                     Ο Σύλλογος μετά από συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης,
ενημερώνει  τους γονείς με τρία τέκνα ότι ανέλαβε την διεκπεραίωση όλων των ενεργειών και δικαιολογητικών για την συμμετοχή στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης          «Δωρεάν  διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες μέλη του Συλλόγου» από τα αποθέματα της παρέμβασης  Ε.Ε.
Όσοι γονείς με τρία τέκνα, μέλη του Συλλόγου, ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα σχετικά προγράμματα διανομής προϊόντων για το 2011 εφ’ όσον έχουν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις θα πρέπει να προσκομίσουν έγκαιρα στο Σύλλογο:
α. Αίτηση του τελικού δικαιούχου για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα.
β. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για την συμμετοχή τού τελικού δικαιούχου στο πρόγραμμα μέσω ενός και μόνο φορέα υλοποίησης. 
γ. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου, ή άλλου νομίμου εγγράφου ταυτοποίησης του τελικού δικαιούχου.
δ. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του προηγούμενου έτους. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος ή η σύζυγός του δεν υποχρεούνται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Εφόσον κατά τη διενέργεια ελέγχου ζητηθεί το Ε9, ο δικαιούχος υποχρεούται να το προσκομίσει άμεσα.
ε. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στην περίπτωση οικογενειών. Σε περίπτωση ύπαρξης προστατευόμενου μέλους (φοιτητής, φαντάρος), πιστοποιητικό σπουδών ή στρατού, αντίστοιχα. 
στ. Έγγραφα από Κρατικούς Φορείς Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, κλπ), που να χαρακτηρίζουν το νόσημα του πάσχοντος, ανάλογα με τη σοβαρότητά του (βαρύ, δυσίατο, ανίατο).
Ως δικαιούχοι θεωρούνται τα άτομα που έχουν οικογενειακό ή ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι και 12.000 €, προσαυξανόμενο  3.600 € για τη σύζυγο, κατά 3.600 € για 1ο παιδί, κατά 3.600 € για το δεύτερο παιδί και κατά 4.800 € για το 3ο παιδί. Το εισόδημα αυτό αυξάνεται κατά 6.000 € στις περιπτώσεις πασχόντων από βαριά ανίατα ή δυσίατα νοσήματα και κατά 4.800 € σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας. Ως εισόδημα νοείται το φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο.
Τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά μπορούν να προσκομίζονται στον Σύλλογο (υπεύθυνοι: Σωτήρης Ορμάνης τηλ. 6973731409 και Μπατσούρη Σοφία τηλ. 6978584847, εκτός αργιών), το αργότερο έως την 30-6-2011.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΑΔΕΜΗΣ ΣΙΜΟΣ              ΜΠΑΤΣΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)