Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ν .ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ


ΟΙ ερωτήσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών  Νίκου  Παρούτογλου στην γενική συνέλευση των μετόχων της μονομετοχικής ανώνυμης εταιρίας των Λουτρών Πόζαρ

προς τον ορκωτό λογιστή  ήταν συγκεκριμένες ,αλλά δεν πήρε απάντηση. Ο ορκωτός δεν θέλησε να απαντήσει αν διαπίστωσε  τιμολόγια που δεν συμβάδιζαν με την πραγματικότητα .Πολλοί εκτιμούν ότι εκεί ήταν η ουσία πολλών  απαντήσεων που θα μπορούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπερχρέωσης της Επιχείρησης. Κανείς όμως δεν είχε φροντίσει  να ζητήσει έγκαιρα στοιχεία από το λογιστήριο,ώστε να είναι σε θέση να δώσει υπεύθυνς απαντήσεις.
Ούτε όμως και ο πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Ιωαννίδης που κατηγόρησε την προηγούμενη διοίκηση για κακοδιαχείρηση και υπεύθυνη για το μεγάλο χρέος δεν ήταν σε θέση να το δικαιολογήσει .
Οι ερωτήσεις του Νίκου Παρούτογλου ,αλλά και οι θέσεις του ήταν καταγγελτικές.
Τελικά όμως ο ίδιος πρότεινε την αναβολή του θέματος ,μετά από απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη ,που ήδη είχε φροντίσει να αποχωρήσει ,με αιτιολογικό το ταξίδι στις Βρυξέλλες .
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η παράταξη του Δημάρχου ήταν διχασμένη. Οι μισοί ήθελαν να μην απαλλαγή η παλιά διοίκηση από τις ευθύνες της και οι άλλοι μισοί το αντίθετο.

9 σχόλια:

  1. γιατί κανείς δεν κάλεσε την Πρόεδρο των Λουτρών και τον προηγουμενο Διευθυνων σύμβουλο τεσσάρων ετών που μαζί με τον Ζέρζη ήταν οι διοικηση ολης της τετραετίας να δωσει διευκρινείσεις σχετικά με την υπερχρέωση της επιχείρησης και τα τιμολόγια ; Τόσο απλό ήταν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εχει προσφερει ο κ Παρουτογλου στην κοινωνια της αλμωπιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΤΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ορκωτος λογιστης δεν απαντουσε γιατι οι ερωτησεις του νικολακη ηταν κουβεντες καφενειου και δεν ειχαν καμμια σχεση με το πορισμα που,βασει των παραστατικων, εξεδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΡΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΜΑΝΤΗ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΖΕΡΖΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ELIKOPTERO ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΤΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ.; ΑΠΛΟ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ....ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΙ .....ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΠΕΙΝΑΝΕ.... ΖΕΡΖΗ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΡΟΎΤΟΓΛΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ ΑΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ;
    ΑΡΑ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ .
    Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ZERZH ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ; 1.350.000Ε ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΕΤΡΑΚΙ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΠΕΤΡΑΚΙ; ΠΕΤΡΟ ΤΟ ΛΟΓΟ,ΛΕΕΙ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ,ΕΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ; ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ Δ.Σ.; ΠΕΤΡΟ,ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ....ΕΣΥ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ; ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)