Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1970 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

      Αλλαγή σελίδας στην ομάδα του Απόλλων 1970 Κρύας Βρύσης μετά τις εκλογές τις 2-7-2011. Με όρεξη και νέες ιδέες ξεκινάει το Δ .Σ του Απόλλωνα  Κρύας Βρύσης.
  1) Δίνουμε την ευκαιρία στους νέους του τόπου μας να κάνουν  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Θωρακίζουμε τους νέους του τόπου μας από όλα τα κακά που μας περιβάλουν.
2) Διασκεδάζοντας πλάθεται ο χαρακτήρας των παιδιών
3) Κάνουμε φίλους μέσα από το παιχνίδι.
4) Όχι επεισόδια !!Ακόμη και όταν νομίζουμε ότι  αδικούμεθα!!!
  ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ  ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ 1970
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΛΗΣ
ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΔΙΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γ. Γ:             ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ:    ΤΣΕΣΜΕΤΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΒΟΤΑΡΗΣ ΝΙΚ.
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:ΧΑΛΗΣ ΕΛ., ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Ι. ΠΑΛΑΡΑΣ Κ. ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ, ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚ.. ΚΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣ Δ. ΚΟΖΚΟΖΗΣ Δ. ΤΖΗΜΑΣ Δ.
Μεγάλη  η συμβολή στην προσπάθεια μας των εξωδιοικητικών παραγώντων ΣΑΠΗΠΑΝΙΔΗ ΣΟΦ. ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΧΡ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΟΥΓΓΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 1η  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Στάδιο Κρύας Βρύσης
  Το ποδοσφαιρικό ρόστερ της ομάδος αποτελείτε από παλιούς και νέους του τόπου μας.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ. Σ:
 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!





 «ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ(ΛΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ)» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.
Μετά από 40 χρόνια οι βετεράνοι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ τίμησαν το όνομα και την ιστορία του με συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27-7-2011.
   Επειδή ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ είναι το πιο μεγάλο όνομα της Κρύας Βρύσης που ανέδειξε από κτήσεως της αυτός ο τόπος και τον έκανε γνωστό  σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το εξωτερικό. Βέβαια η σημερινή κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας μας θλίβει και μας πικραίνει. Φυσικά υπάρχουν ευθύνες σε πρόσωπα και σε λογικές όσων  διαχειρίστηκαν της τύχες της ομάδος τα προηγούμενα χρόνια που έφτασε σήμερα να αγωνίζεται στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων μία ομάδα που δόξασε τον τόπο μας αγωνιζόμενη για τρία χρόνια στα σαλόνια της Β’ Εθνικής κατηγορίας και αρκετά χρόνια στην Γ Εθνική. Εμείς οι παλαίμαχοι παίκτες που τιμήσαμε την δοξασμένη φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ απαιτούμε από τους περιστασιακούς καιροσκόπους παράγοντες να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του εγκλήματος που κάνουν σε βάρος της αγαπημένης μας ομάδας και να πάνε στα σπίτια τους είναι η μεγαλύτερη προσφορά τους προς τον σύλλογο διότι  η παρουσία των αθλητικών σωματείων είναι διαχρονική και ανήκει σε όλη την κοινωνία και δεν είναι προέκταση των πολιτικών των κομματικών και των οικονομικών τους φιλοδοξιών.
  Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δυστυχώς αντί να ενώνει όπως τον αρμόζει έχει χωρίσει τον τόπο μας σε αντιμαχόμενες παρατάξεις έχει διώξει τον φίλαθλο κόσμο από το γήπεδο και αυτό γιατί ορισμένοι στην ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ και συγκεκριμένα όσοι διαχειρίζονταν ιδιαίτερα διαχρονικά την τοπική αυτοδιοίκηση πιστεύουν δυστυχώς ότι η ομάδα είναι προσωπικό τους τσιφλίκι είναι ιδιοκτησία τους.
  Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ήταν προχθές το βράδυ μαζί μας, Ο ΑΠΟΛΛΩΝ  της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας που έκανε όλους τους Κρυαβρυσιώτες να νιώθουν τεράστια υπερηφάνεια και να καμαρώνουν για το δημιούργημα τους. Κάποιοι πιστεύουν ότι Ο ΑΠΟΛΛΩΝ είναι η σφραγίδα του συλλόγου δυστυχώς για αυτούς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
  ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ που έσμιξαν μετά από πολλά χρόνια μέσα σε ατμόσφαιρα έντονα συγκινησιακή αναπολώντας μνήμες και θύμισες και δίνοντας ραντεβού για επόμενη φορά.
  Παρευρέθησαν οι κάτωθι: ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ(Από Αυστραλία), ΔΑΛΚΥΡΙΑΔΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ(Από Καναδά), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ(Από Γερμανία), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(Από Βέλγιο)  ΥΦΑΝΤΙΔΗΣΚΥΡΙΑΚΟΣ(Καμπουράκης), ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΓΙΏΡΓΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, ΣΑΡΗΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΑΜΠΟΣ, ΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Χ’ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ, ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΩΜΗΣ, ΒΟΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ.
ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΑΛΤΙΚΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ:ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(Ακορντεόν), ΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)