ΜΕ τους λεγόμενους «πάγκους» να είναι προς το παρόν οι
κυρίαρχοι του παιχνιδιού στην συγκέντρωση του ροδακίνου ,άρχισε στην Αλμωπία η συγκομιδή του συμπύρινου.
Η τιμή που αναγράφεται στα τιμολόγια είναι 23 λεπτά ανά κιλό ,ενώ μια βιομηχανία δεν αναγράφει τιμή. Οι ομάδες παραγωγών προς το παρόν δείχνουν αδίναμες και περιορίζονται στο να παρακολουθούν το …φαινόμενο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com