Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

-ΔΟΞΑΡΙΖΟΥ: Ελεύθεροι έμειναν από την Δόξα Ριζού

ο Αποστόλης Σέλγλου,ο Μιχάλης Σταμπόλης,ο Ορλάντο και ο Βασίλης Αγιάνογλου. Τα Διοικητικά προβλήματα φαίνεται πως έχουν επηρεάσει πολύ την ομάδα αφού και ο φίλος μας ο Ανέστης Σελίδης είναι έτοιμος να τα παρατήσει. (ΦΩΤΟ ΣΕΛΓΟΥ)

-Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ: Τον νεαρό ταλαντούχο γκολκήπερ Καρακούτση απέκτησε η ομάδα της Πέλλας που πέρυσι αγωνιζόταν στην  ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατάδων. Ο νεαρός γκολκήπερ είναι πολύ δυνατό όνομα και ανήκει στην αφρόκρεμα των γκολκήπερ του Νομού.
 Ελεύθερος έμεινε ο Ευθυμιάδης.(ΦΩΤΟ ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ)


-           ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ : Ένα βήμα πριν την ένταξη του στο ρόστερ ης ομάδος είναι ο Θόδωρος Καραφουλίδης . Ο παίκτης συμφώνησε με την Διοίκηση και αναμένονται οι τελικές υπογραφές.

-           ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ: Με τρείς παίκτες ενισχύθηκε η ομάδα του Απόλλων Ραχώνας. Πρόκειται για τον Πέτρο Καραδημητρίου από τον Μ.Αλ. Πέλλας και τους Κώστα  Κουμαντανίδη και Φώτη Μπινόπουλο από την γειτονική ομάδα του ΑΡΗ Αθύρων.

-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: Τον Μουζάκη από την Νίκη Καλής απέκτησε πρόσφατα η ομάδα των Τραιανοφόρων και την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδος. Μάλιστα η προετοιμασία θα γίνει σε επαγγελματικά πλαίσια σε ξενοδοχείο του Αγ. Αθανασίου αφού οι άνθρωποι της ομάδος έχουν μοναδικό στόχο την επαναφορά της ομάδος στα σαλόνια της Δ Εθνικής κατηγορίας.

- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : Ελεύθερος από την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας έμεινε ο έμπειρος Βαγγέλης Αντωνιάδης (Βάγγγουρας). Ο ταλαντούχος παίκτης πάντως δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα αφού δέχεται ήδη βροχή προτάσεων από αρκετές ομάδες. ΦΩΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)