Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΣΧΕΔΟΝ όλες οι καφετέριες αναμένεται να σφραγιστουν σήμερα στην Αριδαία με απόφαση του Δημάρχου
, καθώς έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τρεις μηνύσεις από την Αστυνομία. Σύμφωνα με τον νόμο ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να  προβεί στη σφράγιση των καταστημάτων.
Ωστόσο υπάρχουν καταστηματάρχες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κακώς μηνύθηκαν ,διότι δεν ελέγχθηκαν οι άδειές του και οι παραβάσεις κακώς βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς.
Ιδιοκτήτες ήδη έχουν προσφύγει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.



5 σχόλια:

  1. Η ΜΟΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ,ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΚΑ ΟΣΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΤ/ΡΧΕΣ ΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΗ κλειστα να μη κινειται τιποτε. Αυτοι εξαλλου ποτε δεν πληρωνουν στο δήμο. ποσοι θα μεινουν ανεργοι ΠΑΣΟΗ; ποσοι προμηθευτες τους θα μεινουν απλήρωτοι αν τα μαγαζια δεν δουλεψουν καλακαιρι; ΠΑΣΟΗ,ΠΑΣΟΗ και εσυ το 2014 θα μεινεις ανεργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΖΩ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΤΟ 100 ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ Κου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥ LATINO.Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣΟΗ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΗΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα το 0+0=14 ανακαλύψαμε ότι το σχεδόν είναι 0 έως 4. Δεν γνωρίζω αν αυτή η δημοτική αρχή κάνει κανένα έργο αλλά το νόμπελ στα μαθηματικά το σιγούρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)