Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση – καταγγελία από την Λαϊκή συσπείρωσηΈδεσσας-Βεγορίτιδος Μιχάλης Φουνταλής


      Η νέα μας δημοτική αρχή αδιαφορεί και δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και του κανονισμού που ψηφίσθηκαν τον Απρίλη του 2011 για παραχώρηση χρήσης πεζοδρομίων .
     Στην πράξη ,παρά τα μεγάλα λόγια για τάξη και εφαρμογή κανόνων απ΄’ολους ,όχι μόνο παραβιάζεται ο κανονισμός για τα πεζοδρόμια ,αλλά έχουμε πλέον και καταλήψεις δρόμων.
     Η νέα   μας δημοτική αρχή (δήμαρχος –αντιδήμαρχοι –δημοτική αστυνομία ) παραβιάζουν όχι μόνο νόμους και αποφάσεις αλλά επεκτείνουν πεζοδρόμια για να τα παραχωρήσουν ίσως και αυτά για χρήση (μήπως παραβιάζονται πολεοδομικοί και άλλοι κανονισμοί; Τι λέει η πολεοδομία; και άλλες αρμόδιες αρχές;)
     Η νέα μας δημοτική αρχή που ιδιαίτερα κόπτεται για τον τουρισμό στην Έδεσσα έχει χρήμα για τέτοιες παρεμβάσεις  ενώ δεν διαθέτει δεκάρα τσακιστή  για την διατήρηση του πράσινου στις όχθες των ποταμιών και για τα πάρκα μας που όλο το καλοκαίρι παρουσιάζουν εικόνα κατακίτρινου σιταροχωραφου.
     Η  Λαϊκή συσπείρωση Έδεσσας-Βεγορίτιδος και ο εκλεγμένος της δημοτικός σύμβουλος  Μιχάλης Φουνταλής δεν συμφώνησαν και δεν ψήφισαν τις νέες παρεμβάσεις στον κόμβο του γηπέδου της πόλης , ενώ ζήτησαν την εφαρμογή του κανονισμού.
     Ο Δήμος όμως  «έχει δουλειές» , «κάνει έργα».



                                                                                    Έδεσσα 11-8-20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)