Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών εκπέμπει sos και όλοι κοιμουνται βαθιά

Ακόμα μια μέρα πέρασε και τίποτα το σωστό , τίποτα το καλό για την ιστορική αναγέννηση που
μοιάζει με ένα καράβι που ο ιδιοκτήτης (Δελιορίδης) και ο Καπετάνιος (πρόεδρος Καραογλανίδης) έχουν αποφασίσει την βύθηση του με τον κόσμο που είναι πάνω να βλέπει το κατάντημα άλλα να μην  αντιδρά και τον ερασιτέχνη (βʼ καπετάνιος) να βλέπει απλά σαν παρατηρητής χωρις και αυτός να αντιδρά.
Η κατάσταση είναι τραγική και πρέπει άμεσα να παρθούν αποφάσεις. Είναι κρίμα μια ιστορία 50 ετών να διαγραφει έτσι απλά, από την αδιαφορία και την  ανικανότητα κάποιων , για να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή και δυνατή , όπως αρμόζει.
Η αγανάκτηση του κοσμου έχει πιάσει κόκκινο και είναι ζήτημα λίγων ωρών ή ημερών για το ξέσπασμα του,  με απρόβλεπτες συνέπειες . Το πρωτοδικειο πλεόν  να είναι μια λύση αν άμεσα (σήμερα αύριο η διοικηση και ο μεγαλομέτοχος δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους) Ο ερασιτέχνης πρέπει να ξυπνησει και αυτός και πρέπει άμεσα να δωθεί λύση. 
Η Αναγέννηση είναι θεσμός , είναι ιστορία και δεν έχει κανένας το δικαιώμα να πάιζει με το όνομα της και πολύ περισσότερο με την  ίδια  την ύπαρξη της.
Οι επόμενες ώρες είναι καυτές για το παρον και μέλλον της ομάδος.

Γιώργος  Χατζηχρήστος

2 σχόλια:

  1. ESY RE XATZHXRHSTO GIATI DEN BAZEIS LEFTA, AFOY AYTO EINAI TO PROBLHMA. OI DIOIKOYNTES POYLHSAN TA SPITIA TOYS TORA UA POYLHSOYN KAI TIS GYNAIKES TOYS. KATA TA ALLA ESY PANEYKOLA MILAS GIA ISTORIA. TO UEMA EINAI TA LEFTA. EXEIS BAZEIS, DEN EXEIS; KANE TOYMPEKI PSILOKOMENO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι παντου κυριοι.Δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι. Ολόκληρο Ναυπλιο (πρωτη πρωτευσουσα της ελλαδας) ειναι στην αφανεια θα μιλησουμε εμεις τωρα για αναγεννηση αετους και χαρταετους? τζαμπα παιζουν παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)