Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ο ΄΄ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ΄΄ ξαναγεννιέται

Φίλες και Φίλοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ
Μετά από  κοινή πρωτοβουλία των δύο ομάδων του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και της Ακαδημίας Κρύας Βρύσης αποφασίστηκε η κοινή τους πορεία με το άνοιγμα νέας σελίδας για τον  ιστορικό Απόλλωνα.
Από σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας και θέτουμε τα θεμέλια για την δημιουργία και πάλι του πανίσχυρου ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ. Τα δύο σωματεία μετά τις αναγκαίες τροποποιήσεις των καταστατικών τους θ΄ αγωνίζονται πλέον στα τοπικά πρωταθλήματα ως ΑΠΟΛΛΩΝ Κρύας Βρύσης και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Κρύας Βρύσης λειτουργώντας ουσιαστικά ως ένα ενιαίο σωματείο. Στην σημαντική αυτή αλλαγή σελίδας στην ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας θέλουμε την συμμετοχή όλων των φιλάθλων της πόλη μας. Αυτούς που γνώρισαν μέσα από τον ιστορικό ΑΠΟΛΛΩΝΑ στιγμές περηφάνιας και δόξας.
     Σήμερα ζούμε σε μία εποχή όπου συντελούνται σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές. Δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεφύγει από αυτές και το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το ερασιτεχνικό. Η ρήση ΄΄Ισχύς εν τη Ενώσι΄΄ είναι επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Ο πλούσιος πρόεδρος – χρηματοδότης δεν υπάρχει πλέον για μια ποδοσφαιρική ομάδα πόσο μάλλον για τις ερασιτεχνικές ομάδες του επιπέδου της πόλης μας. Είναι δύσκολο σήμερα οι λίγοι να βάζουν τα πολλά. Πιο εύκολο είναι οι πολλοί να βάζουν τα λίγα. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Άλλωστε μέσα στις προθέσεις της Ε.Π.Ο. είναι η θεσμοθέτηση και η υποχρέωση προς όλα τα σωματεία να έχουν ενεργά μέλη – συνδρομητές καταχωρημένα στα επίσημα βιβλία των σωματείων, καθώς και ακαδημίες με φυτώρια. Αυτό ακριβώς θέλουμε, και θα υλοποιήσουμε και εμείς.
Η μοναδική λύση πλέον είναι ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Δηλαδή όλοι εμείς.
    Με πρωτοβουλία των δύο ομάδων αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας, οργάνωσης και συμμετοχής στα κοινά των ομάδων μας που θα λειτουργούν διοικητικά ως ΜΙΑ οντότητα και αγωνιστικά συμμετέχοντας στα τοπικά πρωταθλήματα με δύο ομάδες, καθώς και με την συμμετοχή των παιδικών τμημάτων στα παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας οι οποίες θα λειτουργούν μεταξύ τους ως συγκοινωνούντα δοχεία. Δημιουργούμε ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ με την καταχώρηση της ταυτότητας του κάθε μέλους στα βιβλία της ομάδας, και το οποίο ( μέλος) θα συμμετέχει με μηνιαία συνδρομή, κοινή και για τις δύο ομάδες.
   Απόφαση των δύο ομάδων είναι η εγγραφή στο μητρώο μελών οποιουδήποτε αγαπάει και ενδιαφέρετε να βοηθήσει τη νέα αυτή προσπάθεια. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι το κάθε επίσημο μέλος των ομάδων μας να έχει δικαίωμα λόγου, άποψης, και κυρίως δικαίωμα ελέγχου στα οικονομικά στοιχεία των ομάδων.
    Φίλες και Φίλοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Ήρθε η ώρα ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρουμε στα χέρια μας την ομάδα, τον έναν και μοναδικό ιστορικό ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, αυτόν με τον οποίο από το 1960 που ιδρύθηκε μεγάλωσαν γενιές επί γενεών Κρυαβρυσιωτών !

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)