Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ SUPER CUP

Μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών –Εδεσσαικός για την διοργάνωση

του Super Cup οι τεχνικοί των δύο ομάδων προέβησαν σε λιτές δηλώσεις. Ο τεχνικός των Τραιανοφόρων Βασίλης Ασλανίδης δικαιολογημένα πιο χαρούμενος για την κατάκτηση του τρόπαιου πάντα όμως σεμνός και λιτός στις δηλώσεις του και ο Πολύ Χαραλαμπίδης του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών σαφώς προβληματισμένος από την μέτρια εικόνα της ομάδος του έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την δίκαιη νίκη τους.                                                
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ(ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ)[  Στη φωτο με τον Κώστα Πεντερίδη]
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Παρολαυτά αγωνιστήκαμε. Σίγουρα και οι δύο ομάδες είναι ακόμη ανέτοιμες, εμείς βρισκόμαστε μόλις στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας.. ήταν ένα παιχνίδι, το κερδίσαμε αυτό όμως δεν λέει τίποτα. . Δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε.. έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά  μας .. Περιμένουμε ακόμη κάποιους παίκτες να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδος. Έχουμε πολύ δουλειά και πρέπει προσγειωμένα και με χαμηλά το κεφάλι να συνεχίσουμε.
 Ως ένα βαθμό είμαι ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδος μου και από τον ρυθμό που είχαμε κατά διαστήματα. Κατά τα άλλα θέλουμε ακόμη βελτίωση.
Το Σα΄ββατο έχουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού και την Τετάρτη παίζουμε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο μας με τον Απόλλων Καλαμαριάς στις 6.οο μ.μ.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ(ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)
Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Εδεσσαικού., ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς και κέρδισαν δίκαια.
Εμείς νομίζω ότι είμαστε ακόμη ανέτοιμοι, είμαστε μια ομάδα που δεν έχει φτάσει καν στο 50% των δυνατοτήτων της. Αυτό που μένει είναι να σταθούμε ξανά στα πόδια μας στην προετοιμασία να δώσουμε τον καλύτερο μα εαυτό και να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν μπορούμε περισσότερο.
 Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά στην Δ Εθνική και ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη.
 Καλό θα ήταν αυτός ο αγώνας να γινόταν λίγο πιο αργά όσον αναφορά την ώρα  . Δεν αποτελούν δικαιολογία για εμάς οι καιρικές συνθήκες γιατί και τα παιδιά της αντίπαλης ομάδος με τις ίδιες συνθήκες αγωνίζονταν. Απλά θα πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον για τη  διοργάνωση αυτών των αγώνων.

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡ.ΜA

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΟΚ ΕΦΑΓΕ 4 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΖΗ ΝΤΕ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΛΑΤΖΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΟΜΑΔΑ-ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)