Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ηρωϊκή έξοδος Β. Κανονίδη ;


Νέα επίθεση εξαπολύει κατά του πρώην Δημαρχου Αλμωπίας  Χρήστο  Μπίνο  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Βασίλης Κανονίδης .
 Ουσιαστικά όμως στην απάντηση του  επιτίθεται κατά του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη και του Αντιπροέδρου  Τάσου Θεοδωρίδη.   Ο Βασίλης Κανονίδης υποστηρίζει ότι «ο ίδιος προκάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. να πουν «όχι» στην πρόταση του Δημάρχου, θεωρώντας ότι η όλη διαδικασία, δίκην δημοπρασίας, ήταν εξευτελιστική για το πρόσωπό του  και όχι για το καθαρό ποσό των 1.500 ευρώ.» Κάτι που σύμφωνα με όσα διαδραματίστηκαν δεν αληθεύει.
Παράλληλα ,αναφέρει τον  Αντιπρόεδρο  τελείως απαξιωτικά σε εισαγωγικά «Αντιπρόεδρο» Η όλη τακτική που ακολουθεί μέσα από τον δημόσιο διάλογο που άνοιξε  γίνεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ερήμην του Δημάρχου ,αλλά και ολόκληρου του Συνδυασμού . Δίνει την εντύπωση ότι  έχει απομείνει μόνος και  «ξένο» σώμα στον συνδυασμό του . Δεν αποκλείεται  να επιζητεί την απομάκρυνσή του  με απόφαση άλλων  και όχι με την  πιθανή υποβολή παραίτησής του.
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπολίτευση φέρεται διατεθιμένη να προσβάλλει την απόφαση για την ανάθεση έργου στον γιο του Βασίλη Κανονίδη
Με πολλές πιθανότητες –μέχρι και βεβαιότητας –να ακυρωθεί .
Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο σύμφωνα με γνώστες των σχετικών  διαδικασιών
η συγκεκριμένη  απόφαση  να ακυρωθεί  από την  προϊστάνη αρχή και  τεθεί σε αργία ή να  εκπέσει και τελείως του αξιώματός του ,ακόμα και από δημοτικός σύμβουλος ο Βασίλης Κανονίδης . Αυτά όμως είναι εικασίες και  δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο (για το ρεπορτάζ) να διερευνηθούν κατά πόσο ευσταθούν ή όχι

Η απαντητική επιστολή του Βασίλη Κνονίδη έχει ως εξής.


Κύριε Μπίνο,
Για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που θίγει την τιμή και την υπόληψή μου το ύφος μου ήταν επιεικέστατο.
Τόση σπουδή και τόσο ενδιαφέρον για το μισθό του Προέδρου της ΔΕΥΑ; Θα ήταν προτιμότερο αυτό το ενδιαφέρον σου να ήταν για την ίδια την Επιχείρηση, τα προβλήματά της και το «σπουδαίο» έργο που επιτέλεσες σ’ αυτήν όταν ήσουν Δήμαρχος.

α) Εγώ προκάλεσα τα μέλη του Δ.Σ. να πουν «όχι» στην πρόταση του Δημάρχου, θεωρώντας ότι η όλη διαδικασία, δίκην δημοπρασίας, ήταν εξευτελιστική για το πρόσωπό μου και όχι για το καθαρό ποσό των 1.500 ευρώ.

β) Δεν αποχώρησαν από τη συνεδρίαση 3 μέλη, αλλά 2 μέλη (ένα της πλειοψηφίας και ένα της μειοψηφίας).

γ) Μετά την αποχώρηση των δύο μελών υπήρχε κανονικότατη απαρτία αποτελούμενη από 5 μέλη. Άρα οτιδήποτε ακολούθησε ήταν καθόλα νόμιμο.

δ) Για το επίμαχο θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης των γεωτρήσεων συμμετείχαν κανονικά και οι 5 παρόντες. Κατά συνέπεια και εγώ ο ίδιος να απουσίαζα, υπήρχε και πάλι απαρτία.

ε) Τέλος και ανεξάρτητα από τη δική μου παρουσία, τα υπόλοιπα μέλη εγκρίνανε την χαμηλότερη προσφορά προς όφελος της ΔΕΥΑ.

Επομένως κ. Μπίνο έχετε παραπλανηθεί από ψευδής πληροφορίες που σας διοχέτευσαν. Ο δε «Αντιπρόεδρος» της ΔΕΥΑ ήταν παρών στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα ψήφισε και μετά αποχώρησε. Τα πρακτικά της συνεδρίασης είναι στη διάθεσή σας για όλα τα θέματα.

Βασίλης Κανονίδης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας 



   Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ

Απάντηση του Συνδυασμού η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ του Χρήστου Μπίνου στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Βασίλη Κανονίδη


«Από τα ΜΜΕ της περιοχής μάθαμε για την γραπτή απάντησή σου για όσα ειπώθηκαν την 9/9/2011 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Φίλε Βασίλη,
Είσαι άδικος, επιθετικός και επιπόλαιος. Βλέπεις παντού εχθρούς, αντιπάλους και με τα γραφόμενά σου μας θυμίζεις το «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Χρησιμοποιείς μάλιστα και πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «κοινός συκοφάντης», όταν θα μπορούσες τα δεις τα πρακτικά να μάθεις τι ακριβώς ειπώθηκε και μετά να απαντήσεις.
Δηλαδή Βασίλη, πρώτα να σκέπτεσαι, να συλλογιέσαι και μετά να απαντάς. Με εσένα και τα συγγενικά σου πρόσωπα, εμείς δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα και καμία αντιπαράθεση.
Έτσι επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σου, ως απαράδεκτους.
Φίλε Βασίλη,
Δοθείσης ευκαιρίας σε ρωτάμε και ειλικρινά περιμένουμε τις απαντήσεις σου:
1ον Τι συμβαίνει με τη λειτουργία της ΔΕΥΑ; Είσαι Πρόεδρος τόσο καιρό και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι προσωπικές σου απολαβές όταν υπάρχουν τόσες εκκρεμότητες;
2ον Είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ δεν έχει καθορίσει ψηφίζοντας τη μισθοδοσία σου; Αν αυτό είναι αλήθεια, δεν αναρωτήθηκες ποτέ το γιατί;
3ον Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης παραβρέθηκε ακόμα και ο κ. Δήμαρχος; Είναι αλήθεια ότι σου πρότινε μισθό ΚΑΘΑΡΑ 1.500 ευρώ; (Ξέρεις φίλε Βασίλη, είναι καλός μισθός αυτήν τη δύσκολη εποχή).
4ον Είναι αλήθεια ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν το δέχτηκαν και στην ψηφοφορία που ακολούθησε το καταψήφισαν, το απέρριψαν με 5 «όχι» και 2 «ναι»;
5ον Είναι αλήθεια ότι από την συνεδρίαση αποχώρησαν τρία (3) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (2 της συμπολίτευσης και 1 της αντιπολίτευσης), λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς σου, επειδή καταψήφισαν τη μισθοδοσία σου των 1.500 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ;
6ον Είναι αλήθεια ότι από τους εναπομείναντες τρεις (3) συμβούλους ζήτησες ψηφοφορία ανάθεσης μελετών σε συγγενικό σου πρόσωπο (συγγένεια α’ βαθμού), στην οποία ψηφοφορία και ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ; Είναι αλήθεια ότι παραπλάνησες αυτούς τους συμβούλους λέγοντας ότι «οι ημερομηνίες τρέχουν και πρέπει τώρα να γίνει αυτό»; (Οι ημερομηνίες λένε αρμοδίως ότι τελειώνουν 31 Δεκεμβρίου 2011 και όχι 30 Σεπτεμβρίου 2011 όπως ισχυρίστηκες). Είναι αλήθεια ότι η πρότασή σου αυτή εγκρίθηκε κει με την ψήφο σου (3 «ναι» και 4 «όχι»); Είναι αλήθεια ότι ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ (που καταψήφισε την πρότασή σου) μετά από αυτό αποχώρησε καταγγέλλοντας τη μεθόδευσή σου;
7ον Είναι αλήθεια ότι αν εσύ δε συμμετείχες δεν θα υπήρχε απαρτία, με ότι αυτό συνεπάγεται;
8ον Είναι αλήθεια ότι με τη συμμετοχή σου η απόφαση αυτή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ;
Και τέλος φίλε Πρόεδρε,
9ον Την απόφαση αυτή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ;
Αγαπητέ Βασίλη,
Στη ζωή που ζούμε η γυναίκα του Καίσαρα είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται, να το δείχνει. Εσύ σήμερα τι κάνεις; Για αυτό αν υπάρχει δημοκρατική ευαισθησία πρέπει άμεσα να πάρεις πίσω τους χαρακτηρισμούς, να ζητήσεις δημόσια συγνώμη και να ακυρώσεις την απόφαση. Διαφορετικά θα μείνει το ερώτημα για το ποιος είναι συκοφάντης, ψεύτης, οπαδός της οικογενειοκρατίας και της φαυλότητας.
Μην λειτουργείς Πρόεδρε παρορμητικά. Μη γίνεσαι άδικος και υβριστής.
Προστάτεψε τον εαυτό σου και το θεσμό που εκπροσωπείς. Όλοι κρινόμαστε.
Πάντως κ. Πρόεδρε,
Στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα αυτά επιβεβαίωσε και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, κ. Θεοδωρίδης, προς τιμήν του. Όπως και προς τιμήν του δήλωσε σε αντίθεση με εσένα κ. Κανονίδη, ότι θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ΑΜΙΣΘΙ!
κ. Δήμαρχε,
Κρίνουμε ότι χρειάζονται αποφάσεις, βάσει αυτών που προεκλογικά υποσχεθήκατε, εκτός ένα αυτό είναι το νέο ήθος και ύφος της νέας δημοτικής αρχής.
Εμείς δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο.
Όμως χρειάζεται αποδείξεις τώρα!

Δημοτικός Συνδυασμός «Η Αλμωπία μας ενώνει»

10 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, ΠΙΟ ΔΙΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ.
    ΜΕΛΕΤΕΣ: ΑΕ ΒΕΣΚΟΣ
    ΕΡΓΑ: ΑΕ ΤΖΙΒΙΤΖΙΔΗΣ
    ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ: ΑΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο μεσα μπηκε η δευα κατατην θητεια σας κυριε μπινο? ποσεες βανες αδρευσης τοποθετησατε σε χωραφια για ψηφοθηρικους λογους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΙΝΙΔΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ; ΕΓΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΜΕ 10/1 ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ [ΑΤΙΜΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ αντιπροεδρε της ΔΕΥΑ χωρις εισαγωγικα] και δεν μπορει να αναθετει στο γιο του μελετεσ και να παιρνει λεφτα........ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ-π.χ. ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΟΛΙΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ,ΝΕΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 4 ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΕΕς ΠΟΜΩΝΕΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ κ.α.- ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΣΟΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΩΝ 12,09 ατιμουλι εσυ που τα ξερεις ολα βρε παιδι μου, φαινεται οτι ετσι τα κανετε εσεις σημερα,και εξ ιδιων κρινετε ολους τους αλλους. ρε πειτε μας για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αναθεση των μελετων της ΔΕΥΑ στον γιο του ΚΑΝΟΝΙΔΗ και αφειστε τις εξυπναδες!!!!!! ΠΕΙΤΕ ΜΑς ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕς ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!!!!!!! ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ 9 ΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΡΕ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγατητε των 12,ο9 ο Μπινος με βασει τα στοιχεια που παρουσιασε και ειχαν την υπογραφη του σημερινου λογιστη της ΔΕΥΑ κ. Γ.Τσιτιριδη αφεισε πολυ λιγοτερο χρεος, απο αυτο που αφησαν φευγοντας απο τον δημο οι κυριοι ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(δημαρχος τοτε), ΠΑΣΟΗΣ (αντιδημαρχος ) και ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(προεδρος της ΔΕΥΑ).Αν ο λογιστης εδωσε ψευτικα στοιχεια, τοτε ισως να εχεις δικαιο που ρωτας. αλλα λογιστης ΗΤΑΝ ο ιδιος επι Μπινου,επι Ζερτζη και σημερα με τον Πασοη. αρα που ειναι η αγωνια σου; ποιος ειναι ο καυμος σου; ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ; ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΣΥ, Ο ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΩΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ; ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ; "Η ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗΣ; ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙς ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ (κατα κ.Μπινο:ΜΠΑΣΤΑΚΑς) να οδηγησει την υποθεση στον εισαγγελεα,.ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΜΠΙΝΟ. καταγγελετε τα παντα που εγιναν επι δημαρχιας ΖΕΡΖΗ,ΤΟΦΕΓΓΟΠΥΛΟΥ,εσεις της νεας δημ.αρχης για εκεινο το φραγμα που εγινε αρχες καλοκαιριου,παρανομα,χωρις αναθεση,χωρις μελετη και το καταπιατε αμασητο ,τιποτε δεν εγραψες. τι να ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟς ,μηπως και εγκαθετος τησ σημερινης δημ.αρχης; παπαλα η χωρα ετσι εφτασε εδω. απο αμετανοητους και εγκαθετους της καθε νομενγκλατουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to megalo dil einai oti Mpinos kai Pasohs synergazontai gia na dioksoyn ton Kanonidi apo thn deya kai kanenas den to vlepei;ή den telei na to dei!!!!!!Basilaki krata kala ,mh paraithsai.opoy nanai tha ktipisoyn oi kampanes kai ta pshfisoyn to misto soy. doyleyeis agori moy, ta se plhrosoyn ή ta pane filaki. telos Kanonidis gia panta. Na eixa kai ego enan tetoio mpampa!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. epiteloys ........eleos.sas bareuhkame oloys.oi idioi ta grafete.oi idioi.ΨΩΝΑΡΕΣ,ΑΝΗΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ.ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ.oloi stis ekloges olo glykes eiste kai meta ........,ma toso alazonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σας! Ο Βασίλης είμαι!
    Και προτείνω το πρωϊ οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ να ξεκινούν τη μέρα με Γυμναστική. Στη συνέχεια θα διδαχθεί το μάθημα της ¨Οικιακής Οικονομίας" και στη συνέχεια του Επαγγελματικού προσανατολισμού (Γνωστό στους παλαιότερους ως ΣΕΠ) με θέμα "Πως να είστε άσχετος και να παίρνετε 2 μισθούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΩ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ "ΒΑΣΙΛΗ" 10.01 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)