Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Φιλικό του Αλμωπού β' με τον Παναθηναϊκό (Κ15)

Τη μοναδική εμπειρία να αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού που προπονεί ο Κώστας Φραντζέσκος είχαν οι παίκτες του Αλμωπού β'.




Το παιχνίδι έγινε σε πολύ καλό κλίμα την Κυριακή (27/11) το πρωί σε ένα από τα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Οι νεαροί παίκτες του Αλμωπού αποκόμισαν πολλές παραστάσεις από τον τρόπο παιχνιδιού, λειτουργίας και συμπεριφοράς των συνομήλικών τους απ' όλη την Ελλάδα, που ανήκουν σε μία από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες. Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Τσιμτσιρίδης και Κώστας Φραντζέσκος, συνομίλησαν για αρκετή ώρα πριν τον αγώνα και αντάλλαξαν απόψεις για τα τμήματα υποδομών. Πριν το παιχνίδι, τα αποδυτήρια της ομάδας του Αλμωπού β' επισκέφτηκε ο Λουκάς Βύντρα, μιας και η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού είχε καταλύσει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας πριν τον απογευματινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα ο Γιάννης Ταραλίδης και είχε συνομιλία με τους παίκτες αλλά και τους συνοδούς της αποστολής. Η άψογη φιλοξενία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση του αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ από ολόκληρη την αποστολή του Αλμωπού, στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Για τον Αλμωπό β' αγωνίστηκαν οι :
Παυριανίδης, Μοσχάκης, Παπαγεωργίου, Ορτζάνης, Ελευθεριάδης, Κουκλίδης, Μιχαλόπουλος, Μποζίνης, Χατζηγρηγορίου, Κωστινούδης, Θεοδωρίδης, Φωτίου Α., Φωτίου Φ., Μονογενίδης, Τσόλκας, Τόγγαρης, Καλκαβούρης και Παρτσανάκης, με προπονητή τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)